Nazcan9244 zeylifestyles rezil ettiğimide düşünmüyorum burası bir form ve insanlar soru cevap olarak yardimlaşıyor sorunlarını korkularını paylaşıyor ve sizin sayfaniza cevaplarıniza baktığımda hep aynı üslup soru mu görmezden gelebilirsiniz hanımefendi…
Nazcan9244 csmaknc ayy hayırlısı olsun ama isterim kızim var buda erkek olsun istiyorum ne yalan diyeyim ama sağlıkla gelsin en önemlisi o 🤲🏻❤️
Michail Nazcan9244 merak etme canım kimsenin aci sozlerini de dinleme kendini bos yere strese sokma Ben nerdeyse bir cok yemekde sumak yerim 2 hamileligim hic sorun olmaz
Srp22 Nazcan9244 Sumak bagisiklik sistemini güclendiriyor ben kasilmalara yol actigini ilk defa duydum yaptigim her salatama atarim kasik kasik cok tukettim ama oyle bise hissetmedim ama bunye meselesi de olabilir suphelendiysen yeme
Princessmom Okadar komik sorular görüyorum ki şaşırıyorum dalga geçmek içinmi sorulmuş diye. 2 kaşık sumakdan ne olabilir yani bebeğin düşmesi rahim kasılması öyle kolay bişeymi ? Ve soru soruyosanızds olumlu kadar olumsuz yorumlarada açık olun yani
Nazcan9244 Princessmom ya alalh aşkına olumsuz cevap verebilirsiniz ama bunda üslup önemli ayrıca uzatmayin sasiriyorsaniz yazmayın artık yeter bunca şeyin içinde sizin gibi kalpleri kararmış insanlarla ugrasamam cevaplamak zorunda değilsiniz….
Princessmom Nazcan9244 üslubum gayet normal hakaret et etmedim bişe demedm gayette normal eleştrdm üslub derken kalbi kararmş falan diyerek kendi üslubunuzu baz alın insanlara laf derken
Pineapplee Nazcan9244 merhabaa tehlike hamileliginiz cvarsa doktorunuza sorabilirsiniz ama benimde bulantimi sadece sumak kesiyordu diye ilk haftalar kaşık kaşık sürekli sumak yiyordum çok şükür bisey olmadi ❤️ Sizde endişelenmeyin bence korkmayın rahat olursanız bebekte rahat olur
Blossoomm zeylifestyles rezillikle ne alakası var şimdi 🤷🏻♀️buraya sorark daha önce başına gelen varsa paylaşsın diye bilgi almak için insanız yani olabilir böyle şeyler bence kırmayın birbirinizi bu arefe gününde
Asyasultan Nazcan9244 bende ilk başlarda dikkat ettim ama baktım alışkanlıklarıma son veremiyorum salatalara kattım hiç sıkıntı yapmayın bir ürünü kilolarca veya çok fazla yemedikçe hiç sıkıntı olmuyor bunu bir ebe olarak söylüyorum 🌺
pennylane Nazcan9244 hahah istenmeyen gebelikler sumakla sonlanabilirdi sizin dediğinize göre. o kadar kolay mı ya. en iyisi bi şeyleri yemeden önce kutsal bilgi kaynağınız internete bakın. doktorunuza yazın yahu, bu doktorlar niye var.
Nazcan9244 pennylane ya yeter artık herşeyi bir tek siz akıl etmiyorsunuz bir soru sorduk bilmiş bilmiş boş boş konuşanlar toplandı doktoruma ulasamadim arkadaşım ulassam neden sorayım bir tek sen mi düşünüyorsun bunu yeter uzatmayın…