Nazcan9244 Kizlar ya bugün canım ekşi çekti evde sos vardı içinde sumak nar ekşisi falan vardı iki yemek kaşığı kadar yedim acaba sorun olur mu
Fidan_14 Nazcan9244 nolucakki ya men adetim geçdikde hamile oldugumu hiç duşunmedim adedim gelsin diye sigan kuru ada çayı falan içdim 😃😃😃
Nazcan9244 Ormanmeyveli dalga geçmek için yer aramayın tehlikeli bir gebeliğim var ve ilaç takviyesi alıyorum bununla birlikte kasık ağrılarım çok fazla ve insan ister istemez korkuyor hele ki o ternetten baktığımda sumagin rahim kasılmalarını yol açtığını okuduğumda bu kadar vicdansız ve hoşgörüsüz olmayın….
Ormanmeyveli Nazcan9244 Tehlikeli bir hamileliginiz varsa bence direkt doktora sorun burdaki çoğu kişi yeni hamile…
zeylifestyles Nazcan9244 yemessydin kardeşim o zaman. Yiyip yiyip gelip burda soruyosunuz biri tepki verince de profosor gibi araştırma sonuçlarını paylaşıyorsunuz. Madem öyle biz ne yapalım? Çok biliyosan yemeden önce araştırsaydin. Yemişsin işte üstüne bir bardak su iç.
Srp22 Nazcan9244 Sumak bagisiklik sistemini güclendiriyor ben kasilmalara yol actigini ilk defa duydum yaptigim her salatama atarim kasik kasik cok tukettim ama oyle bise hissetmedim ama bunye meselesi de olabilir suphelendiysen yeme
Nazcan9244 @"Leylaninann csmaknc bende ağızdan alıyorum sanırım ilk aylar bu ağrılar bazı gebeliklerde oluyormuş benim ilk gebeligimde bu kadar değildi agri ama illa ki hepsi farklı oluyor sanırım
Nazcan9244 Ormanmeyveli doktorumla her saniye iletişimde olan biri değilim ve buradaki çoğu kişinin haftası ileri doğum yapmış bir çok kişide
Sena646 zeylifestyles ya neden milleti azarlıyosunuz küçümsüyorsunuz anlayamıyorum belli ki akıl edememiş araştırmayı yemiş ve korkmuş burada soruyor bu forum birşeyler paylaşmak soru sormak için değil mi anlamıyorum gerçekten bazı insanlar kalp kırmak için yaratılmış sanki 🤷
Nazcan9244 zeylifestyles ayrıca profosor değil o profesör telaffuzunu bile bilmediğiniz kelimelerle insanlari küçük düşürmeye çalışmayın ha bu arada kardeşinde değilim senin gibi insanlar benim dünyamda olamaz…
Nazcan9244 Sena646 o kadar doğru ki ve bazısı insanlarla dalga geçmek burada gelip bilmişlik taslamak için var üslup şekilleri asla hoş değil hele ki bir bayana uygun asla değil karşıdakinin hamile bir bayan olduğunu unutacak kadar vicdandan yoksunlar
zeylifestyles Nazcan9244 sinirden harf hatası yapmam mi battı şimdi? Bu bilmişliğini sumak yemeden önce yapsaydın burda iki kaşık sumak yedim yazarak kendini rezil etmezsin.
Mom10_ Ben en başından beri yedim salatalara bol sumak attım hep üstüne de nar ekşisi gezdirdim 34 haftaya gircem hala yerim ama kişiden kişiye değişebilir araştırmışsınız zararlıymış galiba umarım zarar yerine şifa olur bir daha yemezsiniz
Nazcan9244 zeylifestyles sizde bu kadar sinirlendiyseniz sorumu es geçebilirdiniz cevaplamak zorunda değilsiniz.
Nazcan9244 zeylifestyles rezil ettiğimide düşünmüyorum burası bir form ve insanlar soru cevap olarak yardimlaşıyor sorunlarını korkularını paylaşıyor ve sizin sayfaniza cevaplarıniza baktığımda hep aynı üslup soru mu görmezden gelebilirsiniz hanımefendi…
Blossoomm zeylifestyles rezillikle ne alakası var şimdi 🤷🏻♀️buraya sorark daha önce başına gelen varsa paylaşsın diye bilgi almak için insanız yani olabilir böyle şeyler bence kırmayın birbirinizi bu arefe gününde