18 haftadayım gecen haftadan beri 2-3 günde bir ara da balık kayması gibi hissediyorum kilomda var siz ne zaman hissettiniz durumlar ne sizde ?

Cansuturk
    Ben kayma değilde direkt vurma hareket şeklinde hissediyorum ☺️ 17+5 ten beri

Kilom var belki oyüzdendir. Sıklığı ne sekilde oluyor ? Gerci herkesde farklı oldugu da soyleniyor.

Bugün tam 17. Hafta. Bu sabah uykuda pıt pıt bir şey atıyordu içerde. Maalesef uykumda hissettim uyandığımdandır tık yok acaba tekrar ne zaman olur sabahtandır işi gücü bıraktım oturdum ona yoğunlaştım belki bidaha yapar diye 😭😂

Cansuturk 19+4 de hissettim bende moralim bozuktu hatta o gün kendini hissettirmişti herşeyi unuttum bi an o günden belli günde 1 kere hissediyorum mutlaka özellikle akşamları 🌸

Ben 17+6 dayım daha hiç hissetmedim tedirgin oluyorum 🥺normal mi acaba

Mothersbaby ya bende 19 haftadayım dün akşamdan beri sürekli pıt pıt hissediyorum böyle damar atması gibi sanki bende emin olamıyorum ama sürekli karnımın değişik yerlerinde oluyor😍

İnanmayacaksınız belki ama ben 12. Haftamda sabaha karşı hissettim ilk,elim de karnımdaydı resmen elimin altında oynadı bi de zayıf olduğum için yatarken karnım hepten içime geçiyor hareketlerini de o pozisyonda çok hissediyorum ama sırt üstü yatmak iyi değilmiş diye duydum çocuk belki de daraldığından hareket ediyordur 😅

Ay0694 benimde uykuda yakaladı beni ya hala da diyorum acaba rüya mıydı gerçek miydi sabahtandır konsantre oldum bildiğin bağırsak hareketlerime kadar hissediyorum algım açıldı ama kendisinde tık yok 😭😂😂

Telefona not almıştım 18+2 de hissetmişim

Ben 18 +2 de hissettim plesanta rahim ön duvarına yerleştiği için geç hissetmiştim