Gookceeeee Saylikesma Asel,esila,nehir,ada ben bu isimlerden birini düşünüyorum kızım olursa tavsiyemdir sizede 😊
nazks Fatmakmlk bende kullanıyorum o arkadaş görmez ise eğer 2 saat içerisinde tuvalete kesin çıkartıyor ve ishale dönmemesi çok iyi🌸 aile hekimim önerdi yazdı, yazdırmadan 70₺ gibi bir fiyatı var.
Fatmakmlk nazks evet görmedi o arkadaş çok teşekkür ederim Allah razı olsun valla işe yarasında başka bişey istemem çok kötü canım yandı artık Çok sağolun🙏🤲🤗
Burcinsaillard1 Saylikesma birde franz kafkanın aşık olduğu kadının adıdır, Milenaya mektuplar adında kitabı var ve aslında bizim için de manidar bir hikayesi var bizim kızımıza bu evet bu isim dememizin ☺️☺️
Saylikesma Burcinsaillard1 aaaa evet siz deyince hatırladım doğru doğru birkaç mektubunu okumuştum hatta 😂😂 ne güzel böyle hikayesi olan isimler çok hoşuma gidiyor☺
nazks Fatmakmlk bende aynı sorunu yaşadığımdan çok iyi bilirim sadece kendi ölçeğiyle dolu dolu içmeyin ben günde 3 yemek kaşığı içtim günü 3e bölerek çok faydasını gördüm diğer türlü ishal yapar dedi eczacı♥️
sadeceyasemin Bende kız bebek ismi arayışı içindeyim buradaki yerimi aldım:) Önerilerin içinde türkçe güzel isimler var. Yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Arapça olmayan türkçe isim önerisi olanlar varsa çoook memnun olurum:)
Saylikesma sadeceyasemin maşallah arkadaşların hepsi birbirinden güzel isimler söyledi burdan güzel bi liste çıkar 😂
Tugbaycsy Saylikesma rüyayı görmeden bikacgun önce bende dua ediyordum Allah’ım rüyamda görsem de artık kızımın bı ismi olsa diye bı türlu karar veremiyorduk isme hiç aklımizda ve konumuzda olmayan bı isim gördüm inşallah hayirli olur :)
Saylikesma Tugbaycsy ay ne güzel bende dua edeyim o zaman inşallah görürüm çevremde de çok var hep rüyalarında görenler 😂☺
Saylikesma [silindi] bunu da seviyorum ama maalesef turkiye’deki eliflerin yarısı bizim sülalede herhalde 😂😂