Saylikesma pennylane aynen bende kuranda geçen isim olmalı diye zorlamadım çünkü kuranda geçip te uygun olmayan isimler var sizin söyledikleriniz de çok güzeller ☺☺
Saylikesma Burcinsaillard1 ilk defa duydum bunu da valla bu postta çok ilk yaşadım 😂😂 anlamı nedir acaba çok hoşmuş ☺
Burcinsaillard1 Saylikesma birde franz kafkanın aşık olduğu kadının adıdır, Milenaya mektuplar adında kitabı var ve aslında bizim için de manidar bir hikayesi var bizim kızımıza bu evet bu isim dememizin ☺️☺️
Saylikesma Ozgeylc evet miray da güzelmiş maşallah hazırlamışsınız da kavuşmanıza az kaldı herhalde ☺
Saylikesma aycannblogu evet buraya da yazanlar olmuş ikisini de beğendim bakalım artık eşim askerde şuan gelince hepsini söylicem ona ☺
Saylikesma Tugbaycsy afra da çok güzel maşallah bende onu bekliyom belki rüyamda görürüm diye en azından bu dertten kurtulurdum 😂😂
Tugbaycsy Saylikesma rüyayı görmeden bikacgun önce bende dua ediyordum Allah’ım rüyamda görsem de artık kızımın bı ismi olsa diye bı türlu karar veremiyorduk isme hiç aklımizda ve konumuzda olmayan bı isim gördüm inşallah hayirli olur :)
Ozgeylc Saylikesma evet canımm 10 Mayıs hayırlısı ile .. doktorumuz gün verdi🥹❤️ Sağlıkla gelsin inşallah
gamzenurbozdere Saylikesma bizim kızımızın adı SU olcak sence nasıl ben tek olmasın elifsu olsun dıyorum babası yok dıyor
Saylikesma gamzenurbozdere ben beğeniyorum şahsen canım su deniz ırmak nehir böyle doğa isimleri çok hoşuma gidiyor tek başına da güzel yanında bi isim olunca da güzel valla karar sizin ama güzel isim seçmişsiniz bence ☺
Melikesylan Saylikesma Bizde 21+1 bizimde öyle bir süre eşimin dediğini ben benim dediğimi eşim beğenmedi net kararı verdik inşallah KAVİN BERRA OLUCAK