Busraaltsoy Zeynppppp benim mide bulantim 15 haftalıkken başladi hala devam ediuor ayni eskisi gibi hic bi deyisiklik yok koku hassasiyeti her sey var kendimden sıkıldım artik🙁35+1geçmeyen mide bulantsi ilk gebelik simdi boyleyse 2 ci gebelik nasil olacak cok merak ediyorum🙄
blue5 Zeynppppp aynen ben de boyleydim. Mutfagi kapatmistim. Buzdolabini kapısını açamıyordum. Midem cok bulanıyordu. Doktora gittim bir hap verdi. O hapi 20. Haftaya kadar kullandim ve cok iyi geldi. Doktora gidin. Bulanti hapi yazacaktir.
Zeynppppp blue5 zaten kulllanıyorum şükür bunda içebiliyorum diğerinde hiç içemiyordum 🤦🏻♀️🥺 içsemde pek birşey değişmiyor ama idare ediyor biraz
Blossoomm Zeynppppp ya ben de çok inanarak almıştım ama yok takamadım zaten yarım saate de bişe anlamadım 😥verdiğim paraya yazık😁
ZMM8888 Zeynppppp 11 haftalığım kuzum evet aynı bnde yemek yapamakta çok zorlanıyorum hadi eşim kendine bazen yapıyor bazen dışarıda bazende iş yerinde yiyor evde 4 yaşında oğlum var ona yapmam lazım tiksine tiksine yapıyorum inşallah uzun sürmez ya Allah yardımcımız olsun ❤️
Zeynppppp ZMM8888 aynı durumdayım bende oğluma tiksinerek yemek yapıyorum e peki o oğlunuzdamı doktor yardımıyla hamile kaldınız hani ☺️ Merak ettim maşallah bi tane daha geliyor
tudux Kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun ,dualarım bebişlerimizi sağsalim kucaklarımıza alalım inşallah , bir diğer duam da bu durumların en azından 12.haftada biraz da olsa hafiflemesi bazılarında çok daha uzun sürüyormuş bu dönem
Zeynppppp tudux inşallah inşallah yani bu dönemlik değil aslında kişiye göre değişiyor benim diğer hamileliğimde 3 ay dolana kadar sürmüştü 🥹 bundada öyle olur inşallah ya
ZMM8888 Zeynppppp evet canm oglum da tüp Bebek tedavisiyle oldu suanki hamileliğim de tüp Bebekle oldu polikistik över sendromum var oyuzden 🥰
Aysegloztrk Benim ilk hamileliğim, 12. Haftadayım bulantı kusma devam ediyor 2 kilo vermişim 🥲 Sadece uyurken midem bulanmıyor resmen 😅 sabırla geçmesini bekliyorum
Selnay Zeynppppp bende öyleydim çok zor gerçekten açım diye ağlıyordum suan 13 haftalık olduk daha yeni yeni bitti şükür prilam iç doktorunun önerisiyle geceden atıp uyu . leblebide bana iyi gelmişti en azından tutuyor azda olsa geçecek merak etme temiz havadan yararlan
Zeynppppp ZMM8888 olsun olsun Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yine ne güzel işte anne oluyorsun sonuçta ikinci kez maşallah 😍
Seyma_ck Zeynppppp 21.haftaya kadar böyleydim ben prilamla ayakta duruyordum.16.haftada zar zor mutfağa girip bir şeyler yapmaya başladım çok şükür geçti o günler ama ben iki çocuk istiyordum hamileliğim böyle zor geçince şimdilik vazgeçtim🙄
Zeynppppp Seyma_ck korkutmak istemem ikincide aynı tabi birincideki kadar değilim kan kusuyordum ya ilkinde aylarca ne çektim
[silindi] Zeynppppp ben kullandim ama bir degisiklik olmadi :( doktorumda bari kullanma gereksiz ilac diyip vazgecti yazmaktan :D
Zeynppppp [silindi] yok ya ben faydasını gördüm yinede inkar edemem diğer hamilelikte görmedim ne çektim bunda işe yaramasa napardım bilmiyorum
Seyma_ck Zeynppppp kullanmadıysanız kesinlikle prilam öneririm o günleri nasıl atlatırdım bilemiyorum o ilaç olmasaydı doğurana kadar kullananlar varmış.Bir vicdan azabı oluyo ilaç içtiği için insanda ama başka çocuğunuz da varmış ona da yazık ayakta olmanız lazım.Benim annem de çok kötü oluyo hamileliklerinde kardeşime hamileyken ağlamıştım niye annem öyle diye hatırlıyorum.Hatta bir kere çok acıkmışım kalkıp yemek hazırlayamamış aç kalmışım hala unutamıyor o günleri🥺
[silindi] Zeynppppp sukur o zaman , umarim bir an once gecer rahatlarsin rahat bir hamilelik olur senin icin
Sevgikara Zeynppppp gecicek canım inan gecicek bende senin gibiydim 3.5 4 e doğru geçti bende bide mide yanmasi vardı doğru düzgün bişey yiyemiyodum baharatlı gaz yapacak şeyler sende yeme daha kotu olursun 34 haftaligim kusma şuanki çektiklerini yanında hiçbişey kalır mide yanmam hala benimle doğumda falan bitecek sanırım mantar kaşinti pelvik kemiklerinde ağrı ellerimde ayaklarimda şişlikler senden daha kötüsünü düşünerek rahatla şükret haline diye söylüyorum inşallah kusmalarin tez zamanda geçer hele benim yaşadıklarının hiçbirini yaşamazsın inşallah annelik çok zormuş onu anladım🤷🥺🤦♀️
Hicran-01 Minianne04 benimde aynı,6 hafta başladı 14+4oldum Aynı şiddetle devam ediyor.tıksınmek kusmak benı cokkk yordu.dayanamaz oldum.bebegım aç yasıyor resmen…prilam kullanıyorum o bile banamısn demıyor…bitsin artık nolur. Ya bitmezse diye çok korkuyorum
Minianne04 Hicran-01 bi ara bende o düşünceye kapıldım bitmicek diye ama çok şükür bitti sayılır koku hassasiyeti devam ama geçmiyo