aleyna35_ Anneler ve anne adayları iyi akşamlar ☺️🌸 kaçıncı haftanızda hastane çantanızı hazırlamaya başladınız bebişin kıyafetlerini yıkadınız 🤤
Erayhilal aleyna35_ vala canim 30 da basladim ben suan 37 deyim 35. Haftada anca bitirdim yika ütüle dolabi yerlestir falan 🥰
pinarezgi aleyna35_ ben aldıkça yıkadım kendi pijamalarımı da dahil dalin sıvı deterjan la ve ütüledim dolaba yerleştirdim. 35. Haftada valizi hazırladım. İyiki erken başlamışım şu an hepsi birden zor olurdu
iremss aleyna35_ yardım eden varsa 32-33den sonra bi çırpıda yaparsnz tekseniz ama ne kadr çabuk o kdr iyi çünkü ağırlaştça iş yapabilme yükünüz azalıyo
Pembekurdele aleyna35_ ben 28. haftamdayim ikiz gebeyim hastane çantamiz hazir kapi önünde bekliyor 😊
aleyna35_ Erayhilal bende henüz başlamadım 33. Haftadayım erken mi diye kararsız kaldım sanırım geç kaldım 🤭🤤
Quadera Berglgzg eksikleri almaya başlayın toparlayana kadar bir kaç hafta geçiyor zaten. Ben 30 da başladım 35 te ancak bitti
Mltmsncn aleyna35_ 28.haftada yaptım. 30.haftadan sonra zor oluyo dediler. İyikide öyle yapmısım dedm😀
Erayhilal aleyna35_ ya agrilarim vardi o sira sonradan dahada agirlasirim ugrasmiyim son haftalarda ev temizligine girisirim yapamam diye yaptim agzinida acik bıraktım valizin havasiz kalmasin diye hazir duruyor 🥰
ZeynepDua aleyna35_ amin sizide insallah tavsiyem cok gec kalmayin gerckten insan agirlasinca hic is yapamiyo
Erayhilal Klcaysgl bence basla canim havalarda sicakken son haftada temizlige ugrasirsin falan kafan bari rahat olsun
Zeynosunannesii aleyna35_ gecmi kaldık ne daha bide ilk kızımdan kalanları yıkayacam sararmalar var biraz simdikide kız bı onlara uğraşcam bı yeni aldiklarima ne bileyim bayram sonu yaparım demiştim ama bebekte bı hafta önde gelişimi erken gelmez herhalde😄
aleyna35_ Zeynosunannesii bizim minikte öyle başlasak iyi olucak sanırım bian önce heran süpriz yapabilirler 😁
Brcnnnn Zeynosunannesii sararma olanları ben kendi deterjanımla leke programına attım ön yıkamalı çıkardı sonra tekrar bebek deterjanıyla kısaya attım