Paramedikannee Soncul haftada bir müstela bitiriyorum halen çatlamaya devam 61,5 kilodayım su içmeme rağmen , yediklerime dikkat etmeme rağmen gün geçtikte çoğalıyorlar 🤦♀️🤦♀️ Tamamen yapısal Kızlar
Gozanca Soncul ben eskiden kiloluydum eski catlaklarim Var.. 34+4 deyim yeni catlamam yok karnimda küçük zaten 90 a kadar yolu var 😁 eskiden 90 dim suan 73 um hamileikte 10 kilo aldim
mirage333 Eminecak çatlamanın ilk hali nasıldı acaba kırmızı kırmızı damar gibi izlermi vardı? Benimde gögüs altında öyle izler varda catlak mı degilmi anlamadım. Bide gögus altı ne alaka diyorum kendi kendime catlasa üstü catlar heralde 🤭
Soncul mirage333 hiç belli olmuyor ya bacaklarda çatliyo belde vucudun yapısına bağlı benim mor mor çatlamış onların tedavısı varmıs hamilelikten sonra salmamak lazım çatlak kremlerine devam etmek lazım
Eminecak mirage333 evet ben ilk gördüğümde sütyen sıktı iz yaptı sandim sonra sabah baktım iz falan degil catlamis yani dedigin gibi damar damar olmis. Gogusler buyuyor benim ilk aylardan büyümüştü agirlasiyor o yuzden altlari catladi.