iremss Soncul 35+6 da yok yeaaaa çatlak değildir o dedim ama çatlamaya başlayış o sonra artarak gitti ve doğm sonrası da oldu
Babydream Soncul 30. Haftada çatlamaya başladım ama göbeğim değil kalçam ve bacaklarım çatlamış görünce ağlmamak için kendimi zor tuttum🥲 ama bebiş sağlıklı olsun gerisi önemli değil 🌸
iremss Soncul hindistan cevizi yağı Bebeyağ Vazelin Zeytinyağ Lierac Hepsini dönüşümlü ve hergn karnım nemli olck şekilde sürdüm ama çatladım 😂 bu olayın genetik ve cilt tipine bağlı olduğuna inanıyorm ve bn gebelik sürecinde 13 kilo almıştm aşırıda değil 😂
gizemylmz01 Soncul evet öyle diyorlar ama doğumdan sonra da yine çatlak için olan yağları kullanırsak kalıcı olmuyor en azından
Furkanesra06 Soncul uni mom yağ kullandım 7.aya kadar bi sorun yoktu ne olduysa ondan sonra oldu şuan 31+3 üm hala kullanıyorum ama malesef çatlağım var baya🙄
Soncul Furkanesra06 bende mustela falan aldım vazalin yağlar lierac çok iyi diyolar şimdi onu alıp denicem 🥲
Soncul turkanyldzz yok artıkkk karnın bile çıkmadan nasıl oldu o 🤔 sabah akşam bişeyler sür mustela lierac çok işe yarıyormuş olmazsa da vazalin hindistan kakao yağı bebek yağı olabilir
Paramedikannee Soncul haftada bir müstela bitiriyorum halen çatlamaya devam 61,5 kilodayım su içmeme rağmen , yediklerime dikkat etmeme rağmen gün geçtikte çoğalıyorlar 🤦♀️🤦♀️ Tamamen yapısal Kızlar
Eminecak Soncul ilk aylarda bi anda göğüslerim büyüdü sonra bi baktım altlari catlamis. Hic tahmin etmedim göğsün catlayacagini 😱 31 haftalığız daha baska bir yerde catlamam olmadi
mirage333 Eminecak çatlamanın ilk hali nasıldı acaba kırmızı kırmızı damar gibi izlermi vardı? Benimde gögüs altında öyle izler varda catlak mı degilmi anlamadım. Bide gögus altı ne alaka diyorum kendi kendime catlasa üstü catlar heralde 🤭
Eminecak Soncul karnim ve kasiklarim nemli kalsin diye dalinin bebek yağını almıştım onu kullaniyorum duştan falan çıktığımda ya da biraz kaşıntı olunca. Kuru kalinca daha çabuk catlar bebek yağları da daha uzun sureli nemli bıraktığı için onu kullaniyorum erkek bebegim olcak karnım da tam erkek bebegi karnı sivri çabuk catlarsin dediler hic de oyle olmadi catlamadi daha bakalim
Melistosum Soncul valla ben bir gecede çatır çatır catladim çatlak olayı pek kremle falan olacak şey değil su içmek iyi geliyor birde yatkinsa cildin oluyor yani. Bir gece doğumdan 2 3 gün önce karnımda değişik bir kaşınma hissettim ay aman bir baktım ki catlamisim 10 dk içinde
Cokomik Soncul 38. Haftada birden oluştu 🥲 hiç yoktu göbeğimde bir kaç tüy cikmiti ağda ile aldım bir kaç gün sonra çatlamaya başladım bir kaç kişide agdadan oluyor demişti ama inanmamıştım😔