Wonderful_mom canım kendi hikayemi anlatayım için rahatlasın 🥰 öncelikle benim kızım şu an 21 aylık, çok akıllı çok pratik çok güzel bir çocuk. Hamileliğimin 29.haftasında önce 1 hafta geriden gelme başladı, doktor 1 ay sonraya kontrol verse de ben 2 hafta sonrasında gittim, başka doktora da gittim, bütün kontroller yapıldı hiçbir sorun yoktu, 32.haftada gerilik 2 haftaya çıktı. Diğer gittiğim doktor iki doz ciğer geliştirici yaptırdı. 36.haftada suyu azalmaya başlamış ve 3 hafta geriden geliyordu. Doktorum 37 de gel hazırlıklı ol acil sezaryen kararı alabiliriz dedi. 37 de gittim gelişimi tamamen durmuş. Ertesi gün sezaryen kararı verdik. Kızım 37+2 de 34 le uyumlu 47 cm 2220 Gr doğdu, doğumdan sonra kuvözde kalır demişti doktorum ama yarım saat bile kalmadı muayenesi yapıldı hemen getirdiler 🥰 minicikti ama çok güçlüydü bizi hep çok mutlu etti. Rabbime şükürler olsun sadece sağlıklı olshn diye dua ettik. Tabi ki çok kaygilandik çok korktuk. Ama güzel sonuçlandı. Korkma aklına kötü şeyler getirme kuvözde kalsa bile bu kötü bişey değil asla, orda çok iyi bakılıyor 🥰 tek problem erken doğumlarda sarılık olma riski daha yüksek oluyor. Biz de biraz sarilikla uğraştık. Ona da şükür şimdi maşallahı var. 🥰 İlk 3 ay yenidoğan kiyafetleri giydi. 1 aydan fazla prematüre kıyafetleri giydi. Şimdi de minnoş bir kız ama benim boyum da 1.52 mesela 😅 minyonluk ordan geliyor