Ayssplt Gulsahdmr aynen öyle bende terlikle dolanıyorum artık zaten biraz ayakta kalınca daha da çok şişiyo 😢
Asil28 Ayssplt benimde her uykudan uyandığımda çok kötü ağrıyor sanki kırık gibi. Yumruk yapıp sıkamıyorum elimi
Asil28 Gulsahdmr bende normal istiyorum doktorum da normal yapabileceğimi söyledi o yüzden bekliyoruz bakalım
Ayssplt Devranmoms Asil28 Allahım hepimize bi avazda doğurup kurtulmayı nasip etsin inşallah dua etmekten başka bi çare yok malesef 😒
Seyma_ck Gulsahdmr 37+6 oldum 00 itibariyle en son tam 37 gittim kontrole seni 4 hafta daha bekleticem eğer acil bir durum olmazsa dedi.Pilates topunda açılma hareketleri,yürüyüşle geçiyor günler inşallah işe yarar da 41 e kadar beklemem🙄
kuzeymomsss gamzeminaaa amin canım inşallah 🤲🏻 rabbim sizin de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
edamehmet3 Gulsahdmr 38+6 dan selamlar Çarşamba günü kontrolüm vardı nstde kızım uyuyordu masallah bayram sonu tekrar çağırdı doktorum
EsraYsf Gulsahdmr bizde 38+3 olduk sorma ne gelen var ne gelen 🙈🤣 bu gidişte en son biz doguracagiz galiba 🙈🤭
EsraYsf Gulsahdmr bende buldum simdi saat 2.30 a randevu bakalim bana da ne diyecekler hayırlısı inşallah 🙈😇
Devranmoms Ayssplt 40 haftalik olduk an itibariyle ayni bendede ayaklarim çok şişti ve aciyo su içmeye çalışıyorum sürekli
Asil28 Ayssplt amin inşallah 🙏 ben dün hurma yemeye başladım. Bugünde pilates topuna oturup yürüyüş yapacam. 37 ye kadar çalıştım şimdi izindeyim. 37 ye aktif hamilelik geçirdim inşallah doğum için faydası olur.