Tospikannesiiiii Semina57 12 haftalık ken erkek gibi hissettirdi 14 de çıkıntı var ama erkek diyemem dedi 15 de başka doktora gittim kıza benziyor haftaya gel netleştirelim dedi 🙄
Hicran-01 Alyasinem doktordan doktora, cihazdan cihaza, pozisyondan pozisyona değişebiliyor…şırnak tayız biz.hıcbırıne hiç-bir konuda güvenemiyoruz biz. Sağlıklı olsun yeter.
Alyasinem Hicran-01 benimde özelde söylenildi ilk gittiğimde tahminde bulunup söylememişti 10 gün sonra gittiğimde söyledi
Hicran-01 Alyasinem doğrudur ozaman canım.bız şırnaktayız.dr bulmak bıle cok zor zaten.oyuzden hıcbırının hıcbır dedıklerıne ınanasımız gelmıyor nedense..
Zilan732 Semina57 benimde 14 haftalik doktor erkek dedi 18 girdim kız dedi kesin dedi 13 de kesin erkek demisti dosyaya erkek yazmisti
Dileksb Semina57 benim de 11. Haftada bacağının arasında bir şey görünmüştü ama doktor kesin bişey söylemek erken kız bebeklerin de böyle olabiliyor demişti. 18. Haftadaki kontrolümde ise %95 kız dedi :)
Humayun02 Semina57 ben 😅 15. Haftaya kadar erkek dendi ondan sonra kız hal değişir mi diye meraktayım
Cinarsmom Semina57 benim oğlum var zaten 2.ye de 13 haftada erkepe benziyo dedi. O haftada cinsiyet söylemek yanlış zaten… Kız dediler sonra 🥰
Tran Kevser123sa ultrason görüntünüz var mı 12 haftalık bende 12+3 m kız dedi degişir mi diye düşünüyorum 🌸
Nurcanyks Semina57 ben 16haftamda erkek denildi sonra kız denildi şimdi kesin olarak öğrendik kızım olacak ins🥰🥲