Cananyildiz Tospikannesiiiii bende orayı düşündüm eger oraysa o pipi degil canım. Pipi daha sivri oluyor ben pipiye benzetemedim burda kac haftalıktı bilmiyorum ama benim kızımda da böyle çıkıntı vardı 😂
bebeklerin_annesi Semina57 13+1 de gittik erkek dedi ultrason da gördük erkek olduğunu Hatta bilgisayara bilgilere de girdi erkk diye Ultrason kağıdını da verdi tam ora görünen yeri İnşallah değişmez hayırlısı tabi ama Bi kızım var Rabbim bunu erkek nasip etsin inşallah
bebeklerin_annesi Melekprenses bebeğin bacak arasının görünmesi lazım bebek tam görünürken tahmin edilmez ki
Alyasinem Semina57 merhaba banada doktorum 12. Haftada erkeğe benziyor dedi bende tereddütte kaldım değişir mi diye
Hicran-01 Alyasinem 14 de yuksek ihtimal erkeğe benziyor dedi. 15 de başka doktor da kesin kız dedi..
Dmltntk Cnrmom Bende 14 haftadayım erkek gibi ama hazırlık yapma dedi.oğlum var o kadar kızım olsun istedimki,sağlıkla gelsinde artık😍Hala içimde değişçek umudu yeşeriyor🤷🏽♀️
Nuryldrm13 Semina57 15 haftalıkken erkekti 19+4 olduğumuz da kıza döndü benimde kızın klitoris bölgesi çıkık olup pipi gibi görünebilirmiş doktorum öyle söylemişti detaylıya giricem net anlıycam artık 🤔
Hicran-01 Alyasinem doktordan doktora, cihazdan cihaza, pozisyondan pozisyona değişebiliyor…şırnak tayız biz.hıcbırıne hiç-bir konuda güvenemiyoruz biz. Sağlıklı olsun yeter.