Kagan_pasa2 Habis07 ne zaman birakmani istedi doktorun igneyi??? Benimkisi doguma kadar kullanicaksin dedi çok tedirgin oldum dogumda fazla kanama yapar demislerdi
Merveozcelikcckl Kagan_pasa2 canım sana Öner’im olabildiğince sakin geçirmeye çalış nasıl hamilelik geçirirsen bebeğinde öyle oluyor ben çok sakin bir gebelik geçirdim bebeğim de şuan öyle çok sakin bir bebek
Elfidam Merveozcelikcckl sanirim benim bebegim cok stresli olacak. Cevremdeki insanciklar sagolsun ......
Merveozcelikcckl Elfidam kapat kapını kimseyi takma takmak istersen herkesin çevresinde var benim çevremde de vardı açma telefonlarını açma kapını eşinle hamileliğin tadını çıkar kimin yanında mutluysan onunla görüş ben öyle yaptım
Kagan_pasa2 Elfidam biliyor musun cevredeki insanlar en son kafaya takilacaklar arasinda bile yokk. Bu tarz seyleri dusunup uzme kendini
Damla3434 Kagan_pasa2 öğrendiğim günden beri sinir stres içindeyim 1 günüm rahat geçmedi 13+5 oldum çok üzülüyorum inşallah bebek etkilenmiyordur :(
Kagan_pasa2 Damla3434 bi an once topla kendini henuz basindasin uzun bi yol var. Ben her seferinde yeniden başladım herseyi bi kenara biraktim. Son bi Kaç haftam yine sorunlarimiz var ama tevekkul allah. Rabbim ne dilerse o olur