Nursezer37 Biroglanannesiii Allah herkese sağlıklı evlat versin şimdi 31 haftalık hamileyim çok dikkat ediyorum
ikicocuklubiranne Fatmagul3333 37. Haftamda bile oynadım 😂 bayramda düğün var 14 haftalık olacağım muhtemelen oynarım
TospilikVeAnnesi Biz evde oğlumla dans ediyoruz 17haftalık hamileyim misket fln oynuyoruz kucağımda fln ama tabi zorlamadan
Fatmagul3333 Ya bizim düğünlerde halay falan çekilmiyor normal Ankara oyun havaları vs şeyler oynanıyor o şekilde oynayacağım topuklu ayakkabı da giymeyeceğim babet giyeceğim Allah’ın izniyle 😌
Elifelbb Fatmagul3333 kuzenım hamıleyken dugunu oldu 7 aylıktı karnı şişti oynadı da 😂 pandemıden dolayı hamıle gelinlik giydi felan
Ataata Fatmagul3333 bende karnım burnumda arkadaşımın düğününe gittim😄 oynadım da ama tepinmeden tabi sakin sakin 😄
Canpolat Fatmagul3333 halay bile çekerim 😀 33.haftamda eşimin arkadaşının düğünü var arkadaşlarımızın 😀 oynarım 😀
uraz_ve_annesi- Lujoso benimde 34 haftalıkken görümcemin düğünü var çok bekliyordum olsada oynasam diye kendimi çok yormadan oynarım ama duramam diye düşünüyorum 😂
Nahirep Fatmagul3333 hiç bişi olmaz cam siliyoruz halı çırpıyoruz bişi olmuyor düğün oynamaklamı düşcek yürüyüş gibi farzet☺️☺️
esratmbs Fatmagul3333 neden riske atasin canim oynayarka bu dugundede oynamayiver o gun analamazsin ama eve gelince agrilarin olabilir ters bisey olabilir bebis riske atilicak bisey degil ki oturdugun yerden alkisla katiliver bu dugunde 😊
Poyras Şahsen ben oynamam riske atmam zaten karnım da çok büyük nazar değer diye kalkmam 18 haftalığım