Fatmagul3333 Kızlar yaklaşık 16 haftalık hamileyim Mayıs ın 6 sında kuzenimin düğünü var oynamakta sakınca var mı acaba oynasam bişey olur mu?
Biroglanannesiii Fatmagul3333 Canım ne olucak oynamakla hip hop Ya da break dans yapmıyorsun tehlikeli olsun sonuçta
Mavisinannesi2 Fatmagul3333 valla herkeste değişiyor kuzum görümcem 29 haftalıkken halay çekmiş düğün çıkışı suyu gelmiş ve doğum oldu🫣
Brnaebu Fatmagul3333 yani canım dikkat et sen yine de yani halaydir vs değilde normal oynamadan ne olacak bişey olmaz Allah’ım izniyle
Niyetim Gün içinde zaten hareketliyiz ve tepinerek oynamayacağını düşünüyorum 😂 Sakıncası olmaz ki Bende temmuzu bekliyorum düğün için oynıcam diyorum göbüşümle😂
Fatmagul3333 Dışarıdan bakıldığında hamile olduğum belli bile değil göbeğim hiç yok ama bende bu düğünü bekliyordum oynamak için açıkçası bilemedim ki umarım bir zararı olmaz 😩
Nahirep Fatmagul3333 hiç bişi olmaz cam siliyoruz halı çırpıyoruz bişi olmuyor düğün oynamaklamı düşcek yürüyüş gibi farzet☺️☺️
zeylifestyles Düğünde oynarsan çocuk davulcu yada zurnacı olabilir bu riski göze alıyorsanız oynayın tabi…
benimmdunyamm Fatmagul3333 bence dikkat et hızlı halaylar falan fistan şeylere girme normal çiftetelloden falan birşey olmaz ama halaylara girme ben olsam dikkat ederim yani
Seyturak Fatmagul3333 16 haftalıkken abimin düğünü oldu baştan aşağı herşeyiyle ben ilgilendim akşamınada hiç oturmadım hep oynadım 😀 topukluda giydim hafif hiç sıkıntı yaşamadım bişey olmaz Allah’ın izniyle
Eylul2019 Fatmagul3333 ben 7 aylik hamileydim kuzenimin dugununde bir halay cektim sanki ilk defa dugun gormus gbi 🙄ertesi gun hastanelik oldum.dugune gittigime bile pisman oldum.oynarken anlamiyorsnz ama sonrasi berbat
kuzeymomss Fatmagul3333 pande dolayısıyla düğünümüzü yapamamıştık ve düğün yaptığımızda 5 haftalık hamileydim, 4 saat boyunca topuklu üzerinde hiç oturmadan oynadım hiçte birşey olmadı
Nursezer37 Biroglanannesiii ben bitane düşük yaptım böyle boş şeyler için bebek kaybetmeme değmez kendi öz ablam nişanlandı herkes halay çekti oynadı ben sadece resim çekildim kuzenimin dügünü olsa hiç gitmem 😃
irem-Dora Fatmagul3333 olmaz canım ilk üç ay riskli dönemdi o bitmiş zaten, karnın da henüz büyümemiştir. Kendini çok da yormadan oyna, ben 26 haftalıkken oynamıştım az az, çabuk yoruldum gerçi o göbekle 😅