ozdem123 Arkadaşlar gebelik şekeri 144 çıkan var mı aranızda varSa nasıl bir yol izlendi yazabilir misiniz
Lylaars ozdem123 benimki 146 çıktı acikcasi gitmeden bir gün önce de 3 bardak tatli yemiştim muhallebi simdi bıraktık ama şekeri pekmezi dikkat edeceksiniz doktor diyet yapmam gerektiğini söyledi
Haticekaya1808 ozdem123 benimde o civarda çıktı doktorum özellikle diyete gerek yok dedi tatlıyı azaltmamı günde 1 meyve önerdi diyet yapmıyorum ama dikkat ediyorum fazla tatlıya kaçmıyorum
Lylaars ozdem123 o yüzden diyet yapin genel olarak hamileler de oliyor mus eğer hamilelik boyunca çok kilo almadiysaniz sorun yok sanirim
Lylaars ozdem123 sizden de rica ederim yürüyüş de kan şekerini düşürüyor birde şu içmek de fazla idrar in dışarıya atılmasını sağlıyor mus bunlara da dikkat edin
Gastronomanne ozdem123 benimkide 183 çıktı doktorum diyet ve yürüyüş yapmam gerektiğini söyledi. Bu sabah sağlık ocağına gidip kan verdim ebemle görüştüm. Son 3 aylık kan şekerime bakılacak ona göre bi yol izleyeceğim.
ozdem123 Lylaars anladım zaten çok aşırı tatlı da yemiyorum biraz fazla ekmek yemiş olabilirim şuan onu da kestim şeker zaten yok inş bişey olmaz 🙏
Lylaars ozdem123 o zaman ekmek i kesmek gerek tam buğday ekmek o da günde az olacak şekilde dedigim gibi diyet şu ve yürüyüş insallah hiç bir sorun kalmaz ))