Murgul Duy_gu aminnnn çok teşekkür ederim inşaallah hepimiz sağlıkla kavuşalım. 8buçukta oradaydım randevu bitti demişlerdi 40 haftalık olcam daha çok yardımcı olurlar dimi
Murgul Zuhalsareelif valla düzenli gittiğim bi doktor yaa genel olarak kime denk gelirse ona gidiyorum. Yeliz hanıma hiç denk gelemedim yarın ilk onu söylicem yoksa necati bey oda yoksa kime verirlerse
Sezya Kızlar hafif pembemsi bir leke geldi akıntıyla. Bu nişan mı oluyor. Doğum yakın mı olur yoksa 1 hafta 10 gün falan bekler mi acaba
Heymoms Murgul evett 41.haftaya kadar bekleriz doğum olmazsa yatış yaparız dediler çatı muayenesi yapmadılar söyledim ama
Murgul Heymoms sizin kız mı erkek mi Bende bugün gittim. 41+2ye kadar bekliyoruz dedi banada pazartesi gel mutlaka haftan büyük dedi Evet banada yapmadılar. Sancı çıkınca açıklığa bakarken çatıyada bakıyorlarmış 2 hafta önceki doktor öyle demişti
Zekiye06 41 hafta ya kadar bekliyoruz dediler benim tam 41 haftada sancılar girmeye başladı 7 cm açıklıkla sezeryana aldılar boşuna sancı çektim
Murgul Zekiye06 kaka yediğini ultrasonla mı anlıyorlar? Yada nasıl anlıyorlar. Doğum sonrası heöen bebeğinizi görebildiniz mi küveze alındı mı sağlığı nasıl
Zekiye06 Murgul ultrason da bi gariplik vardı ama orda anlamadı suyumu patlamaya geldi bi çubuk gibi bişi soktu öle anladı acil aldılar sezeryana doğar doğmaz midesini temzlediler çok şükür küvezde kalmadı ama hala korkuyorum kaka yutmasından dolayı ilerde bi sorunu olurmu diye verdiklerinde bebeğimin göz kapağı bile kakaydı
Murgul Heymoms hayırla sağlıkla gelsinler inşaallah. Bende öyle ümit ediyorum 42yi beklemezler inşaallah 2 günde bir gel demediler mi sana
Murgul Zekiye06 ayy büyük geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun. İçinizi ferah tutun iyi şeyler düşünün iyi olsun inşaallah. Doktora sordunuz mu hiç ileride birşey çıkarmı diye
Zekiye06 Murgul doktorlar suçlu oldukları için normal olduğunu falan söylediler ama hatalılardı araştrınca Allah korusun bebeğini kaybedenlere bile var bu yüzden çok geç kaldılar almak için
Zekiye06 Murgul çok sağılun Allah kimsenin başına vermesin inşallah sağlıklıca kucağınıza alırsınız sizde 🙏
Zekiye06 Murgul kimsenin umrunda değil çünkü siz ihmal etmeyin lütfen onlara güvenmeyin aksatmayın sık sık gidin kontrole
Asterujdndl Murgul canım sabah erkenden gidip fiş ala bilirsin rendavu almana gerek yok bende Ankara şehir hastanesine gidiyorum sabah erkenden fiş ala biliyorum