Saracogluilkay 36 haftalık gebeyim bebeğim 4 kiloya yakınmis böyle devam ederse normal doguramayacagimi söyledi doktor böyle olup normal doğuran varmı yardımcı olur musunuz ilk gebeligim bir bilgim yok🙄
tugbaninmucizesi Saracogluilkay ben 4800 gr dogmusum ablam ilk doğumu 5100 gr dogurdu hiçbirşey imkansiz değildir 😊
ElifKarata Saracogluilkay canm benmde 38. Haftam benm bebişte 4 kılo suan tahmını 4 kılo üstü doğacak beklıyorz normal Doğum için cok aşırı kılo almazsa ve çatın müsaitse normal olur insallah canm hakkında hayrlısı olsun
Ayseayse5664 FadilezkanYlmaz bu bebegin Doğum kilosu mu yoksa ıtrasonda görünen kilosunu masallah canım
FadilezkanYlmaz Duamm doğumum Allah var sor olmadı iri bebek kendini iter daha kolay doğar çatı uygunsa. Çok şükür 2. Ikınmada doğdu ama beni dikişlerde zorladılar düzgün dikmemişlerdi ertesi gün tekrar söktüler vidana diktiler o da ebe hatasından kaynaklandı
Rasev Tami tamina 5kilo dogurmus amcamin kizi dikiş bile atilmamis😁ben bile nasil cikardin kizz ordan dedim
BusraMuratS ElifKarata Sancıların başlamış ama ne güzel .. Benimde bugün kontrolüm vardı kanala yerleşmiş kafası doktor öyle söyledi ama ne zaman gelir bilinmez 😏
FadilezkanYlmaz FadilezkanYlmaz şimdi yine hamileyim 26+4 bu çocuğum da 2 hafta önden gidiyor iri 4,5 geçmedikçe bir al düşünüyorum nasip olursa
Aysegul20 FadilezkanYlmaz bende 25 haftaligim ama ultrasonda 27 görünüyor acaba çocuğunuzun en son kilosu kaçtı hatırlıyor musunuz?
Saracogluilkay Alttan bakicak 1 hafta sonra uygun mu değil mi ona bakicak böyle giderse sezeryan onericem dedi bi sorun teşkil etmediği sürece normal düşünüyorum dua edin kızlar inşallah normal dogurabilirim 😒😒
Zeliha06 Annem kardeşlerimi beni 5 kilo doğurmuş en küçük kardesım 5 kilonun üstüymüş doguramazsın demişler hemşireler kağıt Bile imzalatmışlar ölür anne diye sezeryana paraları da yolmuş gayet doğurmuş valla 😄😄 gel gelelim sizinde aynı durumdayım 36 haftalık hamileyim 4 kiloya yakınım persembe günü muane edecem alttan dedi doktor normal Doğum biraz zor ilk gebelik olduğu için parçalar dedi çatına bakacam yine de dedi ve doktorum normal Doğum odaklı tam bende ne yapacağımı şaşırdım 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
FadilezkanYlmaz Bilge35 çocuk iri siye doktor şüphelendi yaptırdık ama çıkmadı şükür ben de iri yapılıyım genetik galiba . Şimdi ki bebeğim de iri olcak galiba doktor öyle söylüyor .bunda da şeker çıkmadı şükür ilk çocuğum da aşırı şiş vardı ama