Limonzeytin Bukiiiiiiii ben gittim doktora şükür iyi keyfide yerinde ellerni oynatıyodu uzanmiş ohh miss😍🤲çok şükür yaa nasl sevndm … 20 saat uyurlarmış bu haftalarda keyfni çıkar az daha büyüyünce uyutmıcak seni zaten dedi rahım duvarına yakın vurmaynca hıssedemezsn zaten ondan kaynaklıdır dedi sabah uyandğmsan beri hissediyorm 😊😊😍👍
Bukiiiiiiii Limonzeytin Canim bende gittim cok sukur bebeğim sirtini dönmüs uyuyordur dedi ama ayrintili ultrasonum vardi zagen onun icinde gitmisrim🤲❤
Ezgitt Limonzeytin Ezgitt kizlar ben gittim doktora fakat karnin cok sert dedi bebek asagi kisimdaymis erken dogum olur hemen seni ilac tedavisine baslatiyoruz dedi nts cektiler 24 haftalikken hafif sancim cikti karnimin sert olmasindan dolayı bebegin hareketlerini hissetmezsin dedi kalp atisi felan normal cok sukur bayram sonuna kadar kalkmadan yaticakmısım oyle soyledi sizlerde dikkatli olun ayakta fazla kesinlikle kalmayin ben cok ayakta kalmistim hepsi o yuzden
Limonzeytin Ezgitt bende öylr durum yok sertleşme falan yaşamadm hiç bende gtim sabah gayet oynuyodu 20 saat uyuyo o ondan dedi ve rahım duvarına vurmadkça hıssedemezsn bu haftalarda dedi gayet iyi çıktı şükr skntmz yok. Ben evde paso yatp oturdğm için ayakta durma sorunm yok arkadaşm. Sanada acl şifalar dilerm çok dkkt et emi kendne düzelr muhakkak🤲😊🌷 karın sertleşmesi nasl bişey aklmzda olsn yinede
gulsuayan Limonzeytin hiç korkmayın oluyor o haftalarda benim de öyleyi bir hareketli bir hareketsiz çok düzensiz oluyorlar bir de henüz tam büyümedikleri icin hareket etseler de hissedemeyebiliyorsunuz pozitif olun 🌸
Limonzeytin gulsuayan tşk ederm endşe edp sabahtan gttm doktora şükür iyi gayette içerde fingirdiyo benım kız 😁 rahm duvarna vurdukça hissediliyomş bu haftalarda korkma dedi şükür rahatladm🌷😊
Limonzeytin Bukiiiiiiii demek pozsyndan dolayıymş😊 benımkı gayet rahat sırt üstü yatmş elini emiyodu keyfi yernde nazlı bebenin 😁😁 rahm duvarına çarptkça hissedersn dedi ve günün 20saati uyudukları için normal dedi şükür rahatladm. Ben 2hfta önce detaylıya girmştm .
Betus32 Zeynepppdyg merhaba bende 24 +3 üm dün akşamdan beri hiç hareket etmedi. O kadar çikolata yedim sol tarafıma yattım hiç etmiyor. Normal mi sizin nasıl şimdi Kıpırdıyor mu. Geçen günde hiç durmuyordu uyuytmamıştı beni oysa. 😥
Zeynepppdyg Betus32 ılık bir duşta faydalı oluyor ,ben doktoruma sordum sonrasında stresli veya gergin bir gün geçirdiyseniz ondan etkileniyormuş,imkanınız varsa bir sağlık ocağında vs bile kalp atışlarına baktrablrsnz