Limonzeytin Arkadaşlar ben 22+4 haftamdaym bebeğimi çok aktf olarak hissediyorm kuvvetlice bugunden beri hareketleri yavaş sanki tuhafıma gitti alşmştm çok hateketlydi aklma takıldı normalmi acaba diye🙄
starmom Limonzeytin bu haftalarda çok normal bi gün hareketli bi gün hareketsiz olması 28 li haftalardan sonra günde en az 10 hareket saymak lazımmış şuan endişelenmeyin 🌸😊
Zeynepppdyg Limonzeytin bende bugun pek hissedemedim😞24+5 im biraz yorgunm birşeyler yedim şmdi bekliyorum gündz harektli olmasa bşle bu saatte oluyordu normlde🙏
sumelegi Limonzeytin çok ayakta kalıp iş yaptığınız zaman hissedilmiyor. Uzanıp yatınca hissediliyor ama o haftalar için erken. Zaten doktorunuz size takip edeceğinizi zamanı söyliycek 27.den sonra.
Yerfistiklarininannesi Limonzeytin ben ramazanin ilk gunleri iki gün boyunca hissetmedim 24 haftalik tm uyuyolar tontisler bende korkmuştum simdi fir fir dönüyo
Limonzeytin starmom bian korktm yaa aşırı hareketliydi bugun öyle pek hissedemedmde tedirgn oldm tşk ederm bekleyeym o zaman ne yedysem hiçç umursamadı beni çnkü😊😊
Limonzeytin Zeynepppdyg Bende çok hareket edince fazla kıpırdanıyo gün içinden gece yatana kadar kıpır kıpır olurdu bugun pek tıkırtısı yok tedrgn oldmda normalmi acaba diye sormak istedm. Sanırım hafta olarak biraz daha beklycez normal olması için 🙄
Betus32 Zeynepppdyg merhaba bende 24 +3 üm dün akşamdan beri hiç hareket etmedi. O kadar çikolata yedim sol tarafıma yattım hiç etmiyor. Normal mi sizin nasıl şimdi Kıpırdıyor mu. Geçen günde hiç durmuyordu uyuytmamıştı beni oysa. 😥
Limonzeytin starmom ay hadi inş. Ya skntı olmasnda tedrgn olyo insan baya hareketlyken böyle durağan duruma geçmesi 😔🙄 onlar iyi olsn biz çekerz herşeyi.
Ezgitt Bende 24+3teyim benim bebegimde bu 2 gundur pek kipirdamiyor hafif bi kipirdama hissediyorum arada bir ama oda rahmimin ustunde sanki bebegim ordaymis gibi normalde gobek deliginin ustunde olmasi lazim diyorlar sizce normal mi
Limonzeytin Ezgitt ya bebekler baya dolanıyo içerde aşağı yukarı sağ sol orta ondan benmde arada oluyo sanırım dönerken ayak yada elleri aşağıda kalıyo ondanmş sormştm.
Ezgitt Limonzeytin Ezgitt kizlar ben gittim doktora fakat karnin cok sert dedi bebek asagi kisimdaymis erken dogum olur hemen seni ilac tedavisine baslatiyoruz dedi nts cektiler 24 haftalikken hafif sancim cikti karnimin sert olmasindan dolayı bebegin hareketlerini hissetmezsin dedi kalp atisi felan normal cok sukur bayram sonuna kadar kalkmadan yaticakmısım oyle soyledi sizlerde dikkatli olun ayakta fazla kesinlikle kalmayin ben cok ayakta kalmistim hepsi o yuzden
Limonzeytin sumelegi ben takip için demedim normalde çok hiissederdim ama durdu bugün ondan endişe ettim benim kızda aksine ayaktayken çok hareket ederdi bugun hep yattın oturdum 😊
Limonzeytin Yerfistiklarininannesi o zaman skntı yok demekki bu kadar uzun saat uyurmuuuuuu ne kadar şaşırdım ya onca fırfır dönen kız şmdi bugun tıkı yok endişe etmştim 😊 tşk ederm
Bukiiiiiiii Limonzeytin Bebeginiz tekme attimi acaba bugün bende sizin gibiyum ayni haftamız bugune kadar heo tekme atar net hissederdim bugun yok tik hic 😢
Limonzeytin Bukiiiiiiii yok hayır bekliyorum ne yedysem olmadı yarın doktora gidicem gözümle göreym bide diye doktorum gel bakalım bi yarn dedi tdrgn oldm deynce. Yürüdüm yattm bişiler yedm okşadm falan yok banamısın demedi. Acaba sırtınımı döndüde hissetmiyorum bilmiyormki görmem lazm o yzden bakalm yarn belli olur
Bukiiiiiiii Limonzeytin benimde oyle tekme atmio cok korkuyorum 😢😢 Allah yardimcimiz olsun insallah uyuyorladir bende yarin gidicem heo atardi cok oynardi
Bukiiiiiiii Limonzeytin Kuzum benimki simdi sadece bir tane atti bak seninkide atar belki hemen yazayim dedim bekle korkma olurmu cok korktum bende sanirim uyuyorlardi bak bu saatte atii bicirik bence seninkide gece aticak sen hisetmio olabilirsin 🤲🤲❤❤
Limonzeytin Bukiiiiiiii Acaba sırtınımı döndü karnıma doğru içeri vuruyo hissetmiyo olablrm bakalm ben bi gidip göreym yinede içim rahat etsn😊 sevndm senın adına 😊 korkutuyo bizi bu ponçkler😁
Bukiiiiiiii Limonzeytin Evet kesinlikle biz hissetmioriz canim rahat ol uyuyorlar suan onlar bir kere atti zaten sonra durdu yine bende gidicem yarin hayırlı haberler insallah 🤲❤❤