Zeynppppp kıyamam 😭 vücudunun her yerine baktım herhangi bir morluk yok.5450 kilosu etleri tombul ama bana şiş gibi geliyor. Hâlâ korktuğumdan panik olduğumdan mı bilemiyorum. Böyle ben gibi tek tük lekeler dikkatimi çekti diz kapanının altındaki baldırda. O şekilde bir daha hiç ağlamadı🤲 ama uykusu gelince çok mız mız ağlıyor korkuma hemen bacaklarına bakıyorum tik gibi bir şey oldu. Uykuya derin dalamıyor öyle bş6r sorunumuz da var ama bugün öğlen uyumayan çocuk 2 saat derin uyudu. Acaba halsizlik mi var. Bir aklıma şu geldi. Bazen böyle nefesini tutuyor bir an da nefes alıyor iç çekiyor. Sanki biri nefesini kapatır açar da aniden derin nefes alırız öyle yapıyor. Her zaman değil nadir. Çocuğu iyice dinler oldum her şeyden bir şey arıyorum. Çok şükür iyi takip ediyorum. Uykusunda sesli bir bebek. Gazından dolayı. Arada Derin nefes alıp veriyor. Umarım bir şeyi yoktur 🤲 sadece şiddetli bir ıkınma yaşamıştır. Benim çocukluğum hep hastalıkla geçti. Sık hasta olurdum. Korkum benim gibi olması 😔 tabii haberdar ederim.