• Doğum
  • Spinal Sezeryan dogum 😕😕😕😕😕😕

Korkma canım benim günüm 2 şubattı sezaryan Muaneye gittiğim gün sezaryan oldum düşün iyi ki de o gün olmuş yavrumun kokusu hala burnumda canım kızım

Yonca54 Rabbim yardımcımız olsun, yarın benimde aynı şekilde doğumum var, sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim🙏

Yonca54 cuma günü de benim spinal sezeryanim var bende açıkcası korkuyorum ama hepsi geçecek evladımı koklayınca biliyorum. Sizinde güzel gecsin dogumunuz inşallah 🙏♥️

Seda688 amin canım.benim aminn bu gece zaten bize uyku yok bol bol dua etme gecesi ey mübarek gece ne güzel bize denk geldi bol bol dua ve namaz kılma günündeyiz🥰

Yonca54 rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Bende sormak sezaryen oldum. Misler gibi bir doğumum oldu , çok memnun kaldım. Darısı size 🌸💛

EgeveAnnesi inşallah canım inşallah Rabbım bizlere güzel bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım

Yonca54 hayırlı doğumlar olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️🙏🏻 Benimde cuma sabahı spinal sezeryan olacak. Bende çok heyecanlı ve duygusalım. İkiz bebeklerime kavuşacağım için mutluyum ama bi tarafım da nedense bir buruk karnımdan ayrılmalarını da istemiyorum 😅 Yenidoğan bebek videolarını izleyip ağlıyorum. Hormonlar mahvetti beni son iki haftadır 🥲

Carriebradshow bende son iki haftadır fazlasıyla kötüyüm ağlayip duruyorum 🤣🤣🤣🤣 amin diyelim inşallah sagsalim çıkarız bebisleri alırız:)