Bugliiii Arkadaşlar 35 haftalik hamileyim ve sadece 5-6 kilo arasi aldim. Boyum 160 , 59 kg hamile kaldim. Bebek 32 haftada 1900 gramdi, yinede ister istemez korkuyorum.. kilo almayip, kilolu bebis dünyaya getiren varmi :))
Fkurt Bugliiii bende aynı durumdayım sadece 4 kilo aldım 36. Haftada doktor gayet iyi dedi bebek aliyorsa suyu falan yerindeyse hiç bir sıkıntı yok dedi
serapinci Bugliiii amaaaa aynı ben 😂 35 haftalığım sadece 6 kilo alabildim doktor bebeğin kilosu suyu iyi dedi bakalım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebelerimizi🤲😍
izobellaaa-_- Ahhh bide ben alamasam 🥺🥺🥺 172 boyum evlenirken 63 kiloydum ilk gün hamile kaldım şuan 5 aya yakın hamileyim ve 71 kiloyum doğuma kadar inşş 80 de falan kalırım ama çok aşırı bi iştahım var oğlum olacak rahat geçti hamileliğim hiç bulantı kusma yok bazen diyorum keşke kusmam olsaydı da zayıflasaydım diye tövbe tövbe 😂🤦🏻♀️
Bugliiii izobellaaa-_- canim kiloyu dert etme, benim bir arkadasim her hamileliginde 25 kilo aliyor dogumdan sonra kiz zap zayif oluyor 😀 , Ben hamileligimin sadece 2-3 ayini rahat gecirdim, yedigim nerdeyse her seyi cikariyorum :( bebegim yeterince beslenemiyormu acaba diyede düsünüyorum ..
MDeniz42 izobellaaa-_- bence de tövbe tövbe. Amin Allah’ım düşmana vermesin bulantıyı. Canım uykudan çıkararak uyandığımı bilirim
izobellaaa-_- Bugliiii canım kilom şöyle bakınca zayıfım ama karnım büyük 😀😂 yani boydan kurtarıyorum ama kendim sığışamıyorum😀
Seher4345 izobellaaa-_- İnan almamanın acısını yaşadım normal Doğum oldu 7 kilo birden gitti benden zaten kilolu biri değilim emzirme döneminde zaten kilo veriliyor. Psikolojim bozulmuştu 😂 onun için bidaha hamile kalırsam çok yicem 😂 sende hiç takma hemen gidiyo Doğum kiloları 💙🙏
izobellaaa-_- Seher4345 vallaha taksam da takmasam da boğaz durmuyor Allah’a şükür daha çok kilolu değilim de doğuma kadar baba yiğit birşey de olmak istemiyorum 😀😀
Seher4345 Askiletotomsu kiloya heveslenme değilde insanlar değişik değişik bakıyo çok zayıfsın senden süt çıkıyo mu bu çocuk doyuyor mu gibi gibi salak saçma olaylara maruz kalmıştım
Bugliiii serapinci Amin canim ins ha Allah… insan bir yandan cok kilo almayim diyor, bir yandan bebegim besleniyormi yeterince kaygisi oluyor … degisik ..
Hulus Bugliiii doktorum annenin aldığı kilo ile bebek kilosu arasında hic bir bağ olmadığını söyledi hic bozmayın moralinizi kilo hic önemli değil doğunca zaten siz aldirirsiniz ona bol bol kilo 😊
serapinci Bugliiii ayy evet valla öyle mesela 32 de 2500 kilo karın ve baş çevresi 3 hafta önde gidiyo dedi 34 te gittim gene 2500 kilo sadece başı 3 hafta önde dedi kafam çok karışık valla hem endiseliyim hem şaşkın bakalım nolcak hayırlısı artık