Taricat SutlacimiYedimmiBen Bende ilk bebeğimi 1 ay erken doğurdum o yüzden kestiremiyorum bu gebeligimde ne kadar büyür diye 🤷🏻♀️ hayırlısı ☺️
Nurcin Taricat kız ne heyecanı.. Yuruyemiyorsun yatamiyorsun dönemiyorsun.. Yattım kalkamıyorum.. kalktım oturamiyorum. Kasik ağrısı da cabası.. İlki hiç böyle değildi.. çok rahatti
35lavanta Taricat Bende durum tam olarak o şekilde kızımda karnım daha yayvan ve daha küçüktü hiç çatlağım yoktu daha rahattım şimdi karnım kocomaan 34. Haftadan sonra çatır çatır çatladım ve ağırlaştım bayaaa
civcivimmm Taricat bence büyüklük değilde net çok daha erken karnın belieginleşiyo.. Hatta 9. 10.haftadan sonra insana bu bebek mi yoksa göbek mi olayı oluyo ama net bebek yani 😄 minicik oluyolar ama pat diye 2.hamilelikte göbiş çıkıyo
user124578 Taricat bende merak ediyordum ama doğru aşırı fazla büyük değil ama ilkine göre daha büyük diyebilirim
Taricat Nurcin Başıma geleceklerden dolayı heyecanlandım kız 😂 korku bastı 😂 ilkinde erken dogurmama rağmen ah o cektiklerim 😂🤦🏻♀️
Senaras0604 Taricat Daha mı büyük oluyor onu bilemiyorum ama daha erken çıktığı kesin 😂 İlk gebelikte son ay artık belli oluyodu dışarıdan şimdi 13 haftalığız çıktı bile göbüş 😂
Taricat Senaras0604 Hadi yaa 😂 meraklandim şimdi benim nasıl olacak acaba😂 cinsiyeti belli mi peki bebisinizin
TugceArslan Taricat İlkı kızdı şuan erkek bebeğim olacak. Daha az kilo aldım. Bence her hamilelik kendine özgü aynı beden olsa bile