Taricat Kızlar mom’da okumuştum bir ara bunu gerçekten dogru mu 2.gebelikte göbüşler daha mı büyük oluyor 🤔
Fasulyem2 Taricat biraz daha erken belli olmaya başlıyo karın ama bebek kilosu ilk hamileliğine göre çok değilse aynı oluyo hemen hemen cnm sonlarda 9. Aydayım
Prenseslerinannesi344 Taricat 3 bebegime hamileyim 17 haftalik suan evet karnim belli ama bol giydigim icin disarfan pek belli değil 17 onceside vardi kıyafetsiz karnim ilerki gebeliklerde sisiyo
Tazeanne0134 Taricat valla bende bilmiyordum ama kız kardeşimde diyor abla Oğuz’da daha küçüktü sanki karnın diyor
SutlacimiYedimmiBen Taricat öylemi tam bilmiyorum çünkü ilkini 1 ay erken doğurdum ikincisini tam zamanında dogurdum bayagi gobegim buyuktu cunku bebegimde iriydi bebege görede değişebiliyor
Tospikannesiiiii Cansugamze_ bende ilkte buzamana kadar 4 kg almıştım şimdi hiç almadım ama göbek o biçim 🙄
Taricat SutlacimiYedimmiBen Bende ilk bebeğimi 1 ay erken doğurdum o yüzden kestiremiyorum bu gebeligimde ne kadar büyür diye 🤷🏻♀️ hayırlısı ☺️
Cansugamze_ Tospikannesiiiii valla bnmde öle sadece göbeğim kocaman birz alsam iyi olcak ama alırız daha ya 🥲❤
Ozlemyvz Taricat ben ilk doğumdan sonra spor yaptım karın kaslarımı toparladım 2. gebeliğimde karnım daha küçük profilimde 36 haftalık karnım var görmek isterseniz.
Deletedmom727271 İlk hamileliğimde 30dan sonra çıktı bu hamileliğimde de 30dan sonra çıktı değişmedi hiç. 😂
Sedaa06_ Taricat benim üçüncü gebeliğim. İkisinde fıldır fıldır dolanirdim ortalarda. Ama bunda çok çabuk yorulup nefesim daralmaya başlıyor artık.