Muzlupuding Bsragrkan ayda iki kez ilişkiye girme şansım olmuştu birinde dogurganlıgım cok düşüktü ikinci girdiğim çok yüksekti muhtemelen ilki tutmadı çünkü kan vermiştim yani dolasıyla tek ilişkide hamile kaldım canım
Mimonur Nurazade asker eşi sorunsalı bende yaşıyorum haftada 1 geldiği için hiç tutturamıyoruz maalesef 🥲
Nurazade Mimonur benim ewim geldi 2gun once artik sabahlari ise gidip aksam eve donucek insallah gene biyere gondermezlerse..Insallah senin esinde yaninda olur canim 🤲
Fidan_14 Nurazade Evet benum 29 mart yumurtlama gunumdu Yumurta çatladıcı iyne vurmuşdum usdelik o gun ve hamileyim şimdi sende doxtoruna danışıb İyneyle kala bilirsin Ben kulandığım iyne ovarium komponenti
Nurazade Fidan_14 menim yumurtam catlayir canim sadece qanmda iki infeksya bir laxtalanma cixib deye onun mualicesini aliram..iki defe inkisafdan qalmis hamileliyim olub..qanimda bruselyoz ve herpes ama cox asagi faizli cxb bide laxtalanmam
Fidan_14 Nurazade Laxtalanmaya görede hamile vaxtı göbeyden iyne vururlar Prablemin eıede böyük deyil menimki polikistoz idi amma hamile qaldım sağ elim senin başına
benito Nurazade ben de takvimden takip ediyordum yumurtlama günlerimi. Doğurgan dönem diye adlandırdıkları dönemi değerlendirdik. En son takvime göre tam yumurtlama gününde birlikte olmuştuk. Şimdi 3 aylık hamileyim👼🥰 inşallah gönlünüze göre olur🙏🏻
Nurazade Fidan_14 coxsagol canim mende sagolmus hekim de laxtalanmami vaxtnda yoxlasaydi menimde usaqim inksafdan qalmazdiv7heftelik olasi usaq 3heftelik dayanmsdi
Minianne04 Nurazade bende sürekli takvim kullanıyorum takvime göre hamile kaldım şuan ki gebeliğim regli tarihimle uyumlu buda demek oluyoki takvimdeki tarihle aynı zamanda yumurtlamışım
Minianne04 Nurazade şöylede bişey var ama her yumurtlama gebelikle sonuçlancak diye bileş yok canım ben düzenli yumurtladığım halde her yumurtlamada ilişki olmasına rağmen 4. Ayda gebe kaldım
Fidan_14 Nurazade Bəs nece ele gunler olur tek qalıram naryadda olur Qorxuram amma qorxdugumi belli etmirem Doguş vaxtı icaze vereceylermi bilmirem daha neler neler Çox şey var demeye