Nurazade Takvimle takip yapibda yumurtlama gunu ve yumurtlamadan 1gun once iliski yasayipta hamile kalan olmusmu..hadi kizlar bana teselli verin esim asker zar zor goruyoruz birbimizi bi umut takvime gore yumurtlama gununde iliski oldu adetime 4gum var..
Omay0707 Nurazade bu mübarek günlerde allahım gönlünüze göre versin 😍4 gün sonra güzel haberler alın amin🤲
Cerennnn5858 Nurazade canım ben bu ay sadece yumurtlama günü ve sonrasındakı 2 günü değerlendirdim. Hamile kaldım ama kimyasal gebelikmiş bugün öğrendim
Muzlupuding Edanurkeskin hayır şöyle oldu adetime 10 gün kala kasık ağrılarım oldu aha dedim enfeksiyon kaptım heralde adetime 7 gün kala kan geldi korktum acile gittim adetim gecikti dedim yalandan gebelik varmı diye baktırmak için kan değerimde gebe olduğum ortaya çıkmıştı böyle öğrendim ben
Edanurkeskin Muzlupuding bende de hafif kasık ağrısı var ya gögüsüm acıyor ucu beyazladi şaşşirdim hatta ama adetime 14 güm var çok erken
Nurazade Cerennnn5858 insAllah canim gelicek ay saglam gebelik yasarsin her iste bir hayir var..bende iki tane dusuk yasadim
superstar_00 Nurazade Takvimim diye bir uygulama var ben ordaki yumurtlama günlerine göre gün aşırı olarak yapıyordum oldu ama ona göre mi oldu kendiliğinden başka gün mü bilmiyorum.
CansuDRY Nurazade Yumurtlamadan 3 gün önce tek ilişki ile hamile kaldım. Ne öncesi ne sonrası koca ayda sadece bir ilişki ile. Üstelik 9 ay korunmamamıza ve uğraşmamıza rağmen kalamamıştım.