MysteryG Kızlar aşılama olan. Aşılama ile hamile kalan var mı ? Önümüzde ki ay aşılamaya başlıyorum çok tedirginim
Meryemim MysteryG ben :) Allah kısmet ederse ikizlerimiz olucak.hiç korkucak bişey yok beş dakika bile sürmüyor.
Cotton MysteryG 2 kere yaptırdım tutmadı, tutanı da yukardaki mesajda neredeyse ilk defa görüyorum, boşu boşuna para kaybı gibi geliyor, biz kredi kartına böldürmüştük taksitleri, bebekler olmadığı gibi sonraki aylarda taksit ödedik........
Merve71 MysteryG bende yaptırdım tutmadi asilamadan 3 ay sonra doğal yolla kendiligimden hamile kaldım :)ama moralini bozma hakkında hayırlısı olsun zaten doktorlar kesin tutar diye birşey demiyorlar .%25 sadece
Mucizeana MysteryG ilk aşılamam ile ikizlerime hamileyim 5 aylık olduk bile 😍 5 dklık bir işlem can yakmıyo kesinlikle kendini kasma yeterli Allah gönlüne göre versin 🙏
MysteryG Meryemim süreç nasıl ilerledi çok korkuyorum aşı fiyatı da 800 tl dedi eczası :) süreçle ilgili ayrıntı verir misinizzz
Meryemim Cotton nasip diye birşey var.aşılama olmadan önce çok tedavi gördük dr klomenle çatlatma iğnesi yaparken üçüz dördüz bile olabilir diyodu yumurtalarım çok gelişmesine rağmen olmadı.aşılama yaptığımız ay 1 yumurtam olgunlaşmıştı.diğeri iyi olgunlaşmamıştı.aşılama yaparken beklentimi yükselik tumadım.4 yumurtayla olmadı 1 yumurtaylamı olucak dedim.çok dua ettim çok ağladım.bu bir imtahandı demek bu şekilde olmadı gerekiyomuş böyle oldu.sizinkide bu şekilde değil başka şekilde olucaktır.inancınızı kaybetmeyin :)
Meryemim MysteryGevet yumurta geliştirici ilaçlar ve çatlatma iğneleri oldukça pahalı.aşılama ücreti de 900₺ ödedik.14.gün test yaptım pozitif çıktı.hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah sizinkide tutar.
Cotton MysteryG evet ilaçlar baya pahalı ayrıca yaptırma ücreti de var, ne ssk ne özel sigorta karşılamıyor, sanki insanların bebeği oluyor da keyiften aşılama yaptırıyorlar gibi davranıyorlar😁😁
MysteryG Meryemim bugun doktor normal yollarla çocuğun olmaz tüp bebek şart ama 3 ay aşılama deneyelim dedi o o odadan Nası çıktım bir ben biliyorum arabaya giden o yolu nasıl geçtim anlatamam Umarım tutar adetin 3. Günü gel iğneyi vuralım sonra 6. Gün çatlatma vurulacak çok umutsuzum tüplerim kapalı :(
Cotton Meryemim dert etmeyin 7buçuk hamileyim şu anda, normal yollarla hamile kaldım, aşılamada para Zaman umut kaybettik onu demeye çalıştım ama kısmet çok haklısınız
Meryemim MysteryG Allaha sığının emin olun açılmaz denilen kapıları açıyor.eğer bu kadar ciddi bi sorununuz varsa tamamen teslim olacağınız bir dr da tedavi olun.bu süreçler çok yıpratıcı.aşılama yaparken spermi en olması gereken yere yolluyolar basit bir tedavi şekli.madem durumunuzu bu kadar ciddi bir şekilde anlatmışsa 3 defa aşılama yapması manevi anlamda sizi çok yıpratır.başka bir dr daha görünün bence
Twinmomtobe MysteryG canım bizde sebepsiz infertelite vardı doktorum önce klomenle sonra femerayla yumurta geliştirme yöntemleri denedi ardından çatlatma iğnesi vuruldum ama tutmadı daha sonra aşılamaya geçecektik ki aşılama yapabilmek için tüplerin açık olmak zorunda dedi hsg çekti açık olduğu için aşılama da denedik 3defa aşılama denedik tutmadı daha sonra tüp bebek denedik ilk denemede tuttu şimdi 20haftalık ikizlerime hamileyim.Demem o ki tüplerin kapalıyken aşılama denemesi doğru değil benim doktorumdan bildiğim kadarıyla konuşuyorum.Ya tüplerini açmak için bir yöntem denemeli ya da direk tüp bebek denemelisin aşılama da çok maliyetli oluyor üç defa denendiğinde.Üç defa onu deneyene kadar bir kere tüp bebek denersin en azından daha az yıpranmış olursun ben çok yıprandım o boşuna git geller o kadar alttan muayeneler her defasında eli boş dönmeler çok zordu.Zaten aşılama her şey normalken bile %15başarı şansın var tüp bebekte ihtimal %70lere kadar çıkıyor
Flz Aşılama bence de normal ilişkiden farkı yok ben de yaptırmıstım sebepsiz bebeğim olmuyodu ama tutmadı biz toplam 2.250 filan harcamıstık boşa gitti :/ ama tutanlar da varmıs tabi..keşke garantiye almak adına direk tüp bebek yaptırsanız hem zaman geçmemiş olur arkadasım öyle yaptı
Merve366 bende aşılama oldum ama tutmadı aşılama erkekde sorun varsa uygulanması iyi oluyor aşılamanın farkı birden fazla yumurta büyütmek bide sperm mi 5 cm ileriye bırakıyor
Merve366 Arkadaşım aşılama oldu tutmadı ama bir sonraki ay kendiliğinden hamile kaldı Kullanılan ilaçlar bir kaç ay etkisini devam ettiriyor bi de zor ama stres olmaması çok önemli ya
Flz Merve366 aslında benim de öyle oldu aşılama yaptırdıgım ay adet oldum tutmadı ama sonraki ay hamile kalmısım..belki aşılama ilaçları etkili oldu bilemiyorum
Dykdyk Bence normal yollarla olma dediyse doktor aşılama ile hiç vakit kaybetmeyin direk tüp bebeğe yönelin. Ben öyle yapmıştım
MysteryG Twinmomtobe peki tüpler kapalıyken tüp bebek şansı ne kadar sizde de mi tüplerde sıkıntı vardı