Gulcingezer ogretmenHnmm bkalm bekliyorm bu sefer olmazsa yazi geciricm bi tatil falan yapicam temmuzda ondan snra dusunucm bunlari
Annesininportakali53 ogretmenHnmm senin de kandilin mübarek olsun canim hep dualarimdasin bugün kendim ve herkes için dua edecem 🥰🤲
Gulcingezer ogretmenHnmm ins canim bnim amin bekliycem bi pazara kdar yumurtlamanin 10. Gunu olmus oluyor bi erken test denerim gogus agrim devam ederse
minikturtam1 ogretmenHnmm benimde hormonlarimda hic bir sorun yoktu ama bende pkos tum bağzen hormonlara gecmiyor. Ben bir anda cok kilo almistim ondan sonrasinda adet gecikmelerim.başlamisti hormon testlerim ter temizdi ama alttan bakildiginda doktorum pkos var kilona dikkat et demisti. Bi amh testi yaptirin bence. Amh testinden daha net sonuc alabilirsiniz. İns.. yoktur. 🤲 Yinede kilonunza cok dikkat edin .
ogretmenHnmm minikturtam1 çok fazla kilom yok hatta ramazanda 2 kiloya yakın vermişim yine de dikkat ederim tabi sürekli bir tempo halindeydim zaten benim ilk defa böyle gecikti geçen ayda 5 gün erken geldi mesela
minikturtam1 ogretmenHnmm bağzen stres ,Mevsimler değisiklikler, sehir değisikligi vs. De etkileye biliyor. Tek seferlik birseyse eger çok kafaya takilacak bir durum oldugunu sanmiyorum. Hakkinda hayirlisi olsun. Rabbim tez vakitte kucagini doldursun ins. 🤲😊
Merii00 ogretmenHnmm yavrum pco olan bir insanım gençlikten beri hayatımda bu illet sen düşün ve pco ile aranda fark var senin 😂