papatya82 Kızlar ikinci gebeliğim kızım iki yaşında olacak Mayıs’ta tetenoz kaçıncı haftamda olmam lazım 22 haftalığım sağlık ocağı uzak ve telefon acmiyorlar sizden bilgi alayim
muallimmmm papatya82 benimde ikinci gebeliğim Mayıs da oğlum 3 yaşında olacak bana 1 doz olacaksın dediler onu da 25 haftamdaym dün oldum
Mysaa papatya82 20 28 haftalar arasında eğer 2 doz olacaksanız ara da 1 ay olması gerek ona göre ayarlarsınız kendinizi
papatya82 muallimmmm tek doz diye biliyorum bende ikinci gebelikte bende o zaman 24 e doğru giderim heralde ararlarsa erken giderim acmiyorlar arıyorum
Guzelhayat muallimmmm Birsey hissediyormusunuz olunca.ben ilkinde olmadim ol diyen olmadi çünkü.ikincide gel dediler daha var ama bir sikinti oluyormu merak ettim
Edabykl papatya82 daha bugun görüştüm eger hiç yapilmadiysaniz aşı 20.hafta bir doz 24.hafta iki doz ama siz suan 22 haftasiniz giderseniz saglik ocağına aşinizi yapacaktir
papatya82 Edabykl ikinci hamileliğim ama benm 2 sene oldu iki doz aşı olalı değişiyor işte doz sayıları ikinci gebelikte
BeyzaF papatya82 doktorum 20 den sonra olabilirsin dedi bana. Ben 24 de oldum grip olmuştum ağır geçti biraz tamamen iyileşmeyince yapmadı sağlık ocağı. 15 gün sonra da ikinci dozu olacam
papatya82 Guzelhayat ay ben ilkinde oldum 😂 ilk dozda kolum yataktan kalkmadı ayrı ayrı takıldık resmen ama bir gün sürüyor sonra geçiyor ikici doz o kadar ağır olmuyor
zehraduman Guzelhayat o biraz bünyeyle alakalı ben aşıdan çok korkuyorum ve her aşıdan sonra muhakkak bir kaç gün ateş halsizlik vesaire oluyor ilk dozdan sonra 3 gün kol ağrısı hafif ateş ve halsizlik vardı hasta gibiydim 4.gün hiç bir şey kalmamıştı