2erkekannesiiimm 34 haftalık olduk doktora gittim 48 cm 2860 gr dedi sizlerin nasıl 20 Mayıs gibi alırız dedi ilk doğumum normaldi bunu sezaryen istiyorum Allah nasıp ederse daha çantada hazırlamadım bayramdan sonra hazırlıyım diyorum sizler hazırmısınız 🧐☺️☺️
Nzlasln 2erkekannesiiimm Maşallah.. bende 34 dü bitirmek üzereyim dolabını herşeyini hazırladım ama çantası hala hazır değil onuda bu günlerde bitirmeyi düşünüyorum.. sizin bebek doğum kanalına girmiş mi acaba
user124578 2erkekannesiiimm şuan doktordan çıktım bende 2150 gr 45 cm bizimde 25 Mayıs gibi alacak çantam tamamen kapatmadım ama çoğu hazır diyebilirim
Zuhalsareelif 2erkekannesiiimm Nisa1710 Nzlasln user124578 kızlar afedersıjız ama alt tarafınıza baskı ve agırlasma oldumu sızde bende 34 Haftadayım ama bacagımın arasında hıssedıyorum
miyopmom Zuhalsareelif bazen firlicak gibi hissediyofum korkuyorum bende bazen affedersin vajinam Boyle sis gibi anlamiyorum cok tuhaf ilk gebeligimde boyle olmamisti. Gerci bunda is yapiyorum kizimi tasimak zorunfa kaliyorum Bu sefer yatma Gibi bi luksum yok haliyle zor oluyor
Melikeser Zuhalsareelif Zuhalsareelif bende ara ara vajinada batma oluyo sizi oluyo korkuyorum erken dogcak diye 34+1 en son 32+6 da 1875 gram demisti kilosuda erken gelir diye korkuyorum ilk gebelik
Nisa1710 Zuhalsareelif bende alt taraflarımda baskı başladı sancı gibime geliyor arada hatta şüpheleniyorum ama sonradan geçiyor
Anne-hanim 2erkekannesiiimm sağlıcakla gelsin biz de 34+2 olduk kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum bayramdan önce, çantaya koyacağım eşyalar hazır zaten kıyafetleri yıkayıp ütüleyince bı çantaya koymak kalıyor 😊