Lütfen şu güzel gün hürmetine dualarinizi bekliyorum doğum başlasin artik vucudum son deminde hayirlisiyla gelsin minnak oğluşum 😔 dua edin lütfen doğumdanda ekstra korkuyorum çünku. Hayirlisiyla atlatalim şu evreyi Tum hamişler olarak 🙏
Doğuramiyorumm yardim 😔
Karaaslan ah aynısı bende rabbım ısteyen herkese acilen mubareken bir şekilde nasıp etsın açılmalarımız olsun bır avazda kandıl hurmetıne bu gece kadır gecesı hurmetıne rabbım dogumumuzu nasıp etsın
Kelebekbusra insallah canim inşallahhhhh 😔
Kelebekbusra kanaala bile inmemiş. Suniyle buyuk ihtimlle baslicak ;( sanci vsde yok
Karaaslan hayırlısıyla alalım inşaAllah kucağımıza hepimiz kaç haftalıksın bende de tık yok ya 38+3
Karaaslan 41+4 te doğum yaptım bol bol yürüyüş yapın tempolu yürüyün bebek kanala iniyor. Merdiven inin çıkın acyivating labor yapın her şeyi denemiş biri olarak bunlar daha çok etki etti
Karaaslan benimle bas asaagı pozisyonda 39-5 ım doktor cuma seseryan dıyot sunı bıle yapmam dıyor devlet daha gunun var sunı olur dıyor sadece acılmam yok oda olursa herkes guzel olacak bırbırımıze dua edelım normal sekılde dogum yapalım bııznıllah
Mrvsmt2502 o dedıgınız ımgılızce olan terım onun vıdeosu var mı atat mısnz
- Düzenlendi
Kelebekbusra şu canım umarım atmışomdır YouTube’dan bulabilirsin atamadıysam
Neslikra06 39 ama hic belirti yok hicc ya
Kelebekbusra sezaryenin s sini bile demedi suniyle baslatrim dedi bana canim
Karaaslan 32 den beri baş aşağı pozisyonda karnım da aşağıya düştü son 3 günüm kaldi ama benim de oğlum gelmiyor. İnşallah bugün doğururum başka bisey istemiyorum
pusatmom35 insallahhhh dogumymun bsşlar canimmm