Güzel anneler selam doktor bana PRİLAM DR 10 mg mide bulantısı ilaç verdi kullandınız mı ? nasıl sizce fayda ediyor mu ? Kusmuyorum ama midem çok bulanıyor .7 haftalık gebeyim 🌺👼🏻

Kullanmıycam diye direnip 6. Ayıma kadar kullandığım ilaç panikleme zarar değil yarar gördüm kullanmıycam dedikçe midem daha kötü bi hal aldı ağız tadım bozulmuş aylarca günlük bi poğaçayla beslendim hiç birşey yiyemiyordum böylesi daha kötü diyerek ilaca başladım mecbur

Ben sabah tokk karnına atmıştım bi faydasını görmedim yanlış kullanmışım doktor öyle söyledi yatmadan önce de atmam gerekiyomuş öğrenene kadarda bulantım geçti zaten🤭

Hlalcg mide bulantısı normal olan bir şey bebegın saglıklı oldugunu anlasılır benım fazla sürmüştü sızın ınsAllah o kadar surmez prilam zararsız bır hap 20. Haftama kadar ara ara kullandım hatta cok kullandım elim ayagım oldu zararı olsa asla yazmaz doktorlar sıgorta karsılıyor ve aıle hekımınde yazdırabılıyorsunuz kullanmadıgım gunler cok kotu oluyordum kendınıze ezıyet etmeyın kullanın derım ben gece ıkı defa yatmadan once ıcıyordum sabah kalktıgımda bır tane aç bırde oglen olmak üzere en fazla gunde 4 kez ıcılıyor doktor tarafından bole tavsıye edıldı bana ama basta ılk ıkı adet gece yatarken kullanıyordum kulanıma baslayınca ne kadar rahatlayacagınızı anlarsınız

Annecik03 az kullanımda işe yaramıyor olabılıyor ben de de sonradan yaramayınva doktorumuz 4 e cıkardı ole duzeldıydı

Hlalcg 36+5te hala kopyalayıp kullanan ben 😂😂
        Mide bulantısı zamanımda kusma zamanımda hep onu kullandım şimdi psikolojik olarak sanırım ara ara hala midem bulanıyo gibi oluyo yine kullanıyorum zaten bitkisel bi ilaç hiç bir zararı yok

Kelebekbusra anladım teşekkür ederim ben de bugün kullanmaya başlıcam bende öğürme kusma yok ama bulantım var sabah akşam 1 tane iç dedi

Canım ben 10+2 yim.
          2 haftadır kullanıyorum çok rahatım kullanmadığımda öğürüp duruyorum
          Gece yatmadan önce at bitane ertesi gün kuş gibisin 😄🧡

Hepinize teşekkür ederim canım kızlar 🙏🏻❤️

Hlalcg çok etkili bi ilaç gece yatmadan tok karnına 2 adet içiyordum ertesi günüm çok iyi geçiyordu 3.ay ortasında kendi isteğimle bıraktım normalde ilaç kullanmayı sevmem bırakınca 3 gün mide bulantım oldu ve sonrasında geçti