Seherkarakaya 40 hafta olduk ama halen hiç bir belirtim yok doğum için 😒 sizce hastaneye gitmelimiyim
Tugceelanaz Seherkarakaya Günün geldiyse kontrolle git cnm , sonuçta doldu günün suyuna felan baksınlar Doktorlar karar versin ne olcağna Ben 40+1 de kızımda kontrolle gitmiştim suyu azaldı diye yatış yapmışlardı İhmal etme sona gelmişsin
Mavistez Seherkarakaya doktor kontrol günü söyler normalde bu haftada iki günde bir nst istiyorlar diye biliyorum size bilgi vermedilermi
Withminou Seherkarakaya garip olan su ki bana bir sonraki randevumun ne zmn olacagini soylemediler?! Bi hafta sonra mi gideyim yoksa belirtim olasiya kadar mi bekliyim?
Melekistan Seherkarakaya suni den korkmanıza gerek yok bence kendi sancınızın aynısı olacak ve günü geçtiği için bebeğinizin kaka yapma ihtimali çok yüksek
Tugceelanaz Seherkarakaya 4 sene önce o şekil kontrole gittim Suyum azaldı diye yatış yapıldı, sunı sancı ile doğum başlatıldı ve 4 saat içinde doğum yaptım 2 cm açılmam varmış gittiğmde :)
Deryak52 @“Seherkarakaya”# Tugceelanaz ben çok korkuyorum ilk dogumum olucak normel doğum için kaç cm açılma olması lzm
Seherkarakaya Mavistez yok söylemediler ama ben en son 35.haftamda gitmiştim sancı çıktığı için yatış verdiler 1 gece yattım iğneyle serumla sanciyi durdurdular daha erken olduğu için sonra taburcu oldum bir daha gitmedim hastaneye
Seherkarakaya Melekistan korkmak değilde suni verince sürekli yatmak zorunda kalıyoruz kalkıp yürüyüş yada hareket yapma şansımız olmuyo
Rabiaaa46 Seherkarakaya hayır yok beklemeye gerek yok gelişimini tamamladı dedi bende çok ağırlaştım zaten gelesi yok yoksa
Melekistan Seherkarakaya bende suni ile yaptım ama hiç yatmadım size böylemi söylediler aksine hep topun üstündeydim