Askiletotomsu byzogrtmn ilk dört ay kusma bulantı sayesinde canım sanırım. 18 hafta kadar dehşet durumlardaydim yiyemeyince almadım, vermedim de Yerimde saydım 5-6 haftadır rahatım 23 haftaligiz suan
Karelinannesi EdaKaraca96 6 kg aldım ama gece aşırı yemek yiyorum küçük bi salatayı tam ekmekle yiyorum yani bi 10 kg alsam yeridir ama bakalım daha almadım🤪
Demhat Bugun 22+2 a önce tartıldım. Şimdiye kadar 7,5 kilo almışım. Normal mi acaba, bazen çok takıyorum kafama
Asel6501 Ezgi3636 ben de 22 haftalık gebelik karnımın altı çok kötü adet sancısı yapıyor karnım taş gibi bu normal bir şey mi bir de kabızlıkta var
Ezgi3636 Asel6501 doktorunuza dansın benım kanamalarım da hıc agrım olmuyordu son kanamasında oyle oldum sankı gaz sancısı gıbı ama degıldı. Degısık agrıydı
fatma24--- hukukcuanne_06 zor da laf mı dün 3 tane iğne birden oldum..ciğer geliştiriciler..erken doğum olmasın iğneleri 😔şükür artık iğnem hagtada 1 olacak..mide yanmaları geceuyuyamama başladı 29.hagtada ..bebeklerimizin toplam kilosu 2.500 ve tek bebek olsa artık doğum yapma zamanı gelmiş demek ama işte daha 8 haftam var ortalama 😔asıl şimdi başlıyor tekmeler diyorlar..4 el 4 bacak
hukukcuanne_06 fatma24--- Allahım yardımcınız olsun, sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı inşallah 🌸
fatma24--- Marblingg biraz yavaş git canım..bende 28+4 …ikiz gebelik 6 kilo..bebeklerin ikisi zaten 2.500 kilo çıktı 2 gün önce