Kucukanne35 Bu ilaçları sağlık ocağı doktorum yazdı zorunlu demedi ama haplar çok buyuk ve bulantı yapar diye de korkuyorum kullanan var mı veya yerine dha iyi bsey içen
Canpolat Kucukanne35 sadece ikisini kullanıyorum canım ama zorla da olsa içiyorum decavit çok büyük 🤦🏼♀️
yesilkedi Kucukanne35 ben ikisinide kullanıyorum bulantı yapmadı ferrum aç karna olunca bulantı yapıyor biraz ama kusturmadı bi süre tok karna içtim o yüzden
Gizemmay Kucukanne35 decavit kullanıyorum ama bulantım 8.haftadan beri hiç geçmedi o mu yapıyor yoksa zaten var mı emin değilim 🙃
kuzeymomsss Kucukanne35 bende ikisini kullanıyorum canım. Kanım düşük olduğu için ferrumu sabah aç karnına birde gece yatmadan içiyorum. Decaviti de sabah kahvaltısında içiyorum
Canpolat Kucukanne35 canım kırma ilacın yapısını bozuyor mideye gidince mide asidiyle eriyip etkisini gösteriyor o mideye gitmeden dağılmaması daha iyi direk iç mecbur dikine koy ağzına uzununa yani
Mrvdk1- kuzeymomsss canım benimde günde 2 kez içmem lazım ferrumu ama akşam yemekten önce içemiyorum, yatmadan önce içiliyor yani dimi sıkıntı olmaz?☺️
sulebkts Kucukanne35 decavitin kabızlık yapma özelligi var aman dikkat edin.arkasından yogurt tüketin doktorum oyle tavsiye etmisti.
Kucukanne35 sulebkts bi de o etkisi var ondan hiç başlamak istemiyorum içmeye zaten sorun yaşıyorum çoğu gebe gbi bide onlari icersem halim nolur bilmem
yesilkedi sulebkts ama ferrum içiyorsa süt ürünleri tüketmemek gerekiyor içtiğin ilac fayda etmiyor çünkü ayrı zamanlarda içicekse decaviti eğer problem olmaz tabi
SinemUnalOzturk Ferrumu akşam yatarken içiyorum sabah mide bulantısı yaptı ben de hatta Kusturdu. Devit de yemek arası dedi doktor bana onda bir problem yaşamıyorum
Kucukanne35 yesilkedi gün içinde tok karnına iciceksin demişti doktor 16. Haftadan sonra baslayabilirsin dedi
AnneMeryem Kucukanne35 başta zor geliyor ama sonradan alışıyosun. Elevit var decavitin muadili onun hapları bir tık daha küçük, istersen onu dene Bulantı yapmadılar bana hiç