aysesakaryaa Kızlar adet ağrısı gibi ağrı cekiyorum bugünden beri ama nişan ve suyum gelmedi nedeni ne olabilir ?
duygucelebi aysesakaryaa 39+2 benim de bugündür aynı şekilde ağrıyor. Adet ağrısı gibi karnımda ve belimde hissediyorum. Ve bebek çok hareketli toplanıyor oynuyor falan o da ağrı sancı yapıyor hareket ettikçe. Bilmiyorum doğum başlangıcı mi
Withminou AysenurDogruol benimde belim ve kasiklarim agriyor bugun bi de sarimsi bi akinti geldi biraz fazla nisan midir bilemedim. Ayakta is yaptim bugun biraz ondandir herhalde diyorum ama
Nfssay 37+2 de hissetmeye başladım bende adet ağrısı gibi 37+5 te kontrole gittiğimde 4 cm açılmam olduğunu söyledi doktor ve nişanım gelmeye başladı bazen ağrısızda olabiliyormuş 😊
eso14 aysesakaryaa canım benim yarım saatte bir geliyordu o sancı eğer öyleyse git derim 2 saat sonra suyum gelmişti
duygucelebi aysesakaryaa yani düzenli sancı değil benimki ama gecmiyorda anlamadım ki. Devamlı bir ağrı var her an sanki regl olucam gibi. Böyle mi oluyor ben de bilmiyorum ama şu an gitme gereği duymadım takip edicem. Su nisan falan gelmedi
aylinn2604 duygucelebi bende dün geceden beri anlattıklarınızı yaşıyorum gitmeli miyiz acaba emin olamıyorum
duygucelebi aylinn2604 Tecrübesiz olmak işte anlayamiyorsun ki🤷😌 ama doğum sancısı belli eder diyorlar dayanilmayacak gibi olursa giderim sanırım şu an ben de bilmiyorum ne yapacağımı şimdi bile sancılarım var🤷
17Serap15 aylinn2604 bende sizler gibiyım 40 hafta olmama 2 gun kaldı suyum da yok nişanda normalmı acaba
aylinn2604 duygucelebi evet öyle diyorlar bende sizin gibi düşündüğüm için gitmiyorum ama bakalım hayırlısı