Yeliz__ eminenefer23 bende gittim kuaföre aklımda hiç yoktu öyle bişe birden söylediler korktum geri döndüm bu kadar beklemişsin doğumdan sonra kes bence dinimizde böyle bişe varmı bilmiyom ama aile büyüklerinden kine sorduysam kestirme dedi
Edabykl eminenefer23 bu tarz hurafelere inanmayin kestirmenin bebekle ne alakası olabilirki bende kestircem 🤭 sadece sacinizi boyatmayin yeter kimyasal oldugu icin bebege zarar verebilir
eminenefer23 hepinize cok tesekkur ederim kizlar bende arastirdim nihat hatipogluna sormuslar hatta adam oyle birsey kuranda yazmiyor oyle bi yasak yok caizdir diyo cevremdede cok var jestiren hicbirseyde olmadi cocuklarina cok sukur
Meri3220 eminenefer23 geçen hafta hem uçlarını kestim hemde boyadım doğumdan sonra uğraşmamak ve lohusa olacağım biraz kendimi iyi hissetmek için. Allahın izniyle bişey olmaz gerekli bakımlarınızı yaptırın sizin için iyi olur 🤗 Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Zozan-harman eminenefer23 hamileliğimin 32. Haftasındayım saçlarımı defalarca kestirdim hurafe kesinlikle