La_Liberte Cananyildiz bence de değil hem öyle olsa doktor söylerdi bana. Bir de geç döllenme olmuştu onun da etkisi var. Bizim de kızımız olacak 🥰😻
yesilkedi La_Liberte ben 7 aylıkken aldım tüm kıyafetlerini eşyalarını sizinki almak için henüz erken ama ilk çocukta heves oluyor almak istiyor insan ilkinde bende öyleydim ama ikinci gebeliğim bu zamanı gelince aldım herşeyini bide 24 haftalıkken genel ulturasyona giriliyor o zaman tam emin olmuştum ben cinsiyetinden doktorum söylüyordu ama hep soru işareti kalmıştı bende.
La_Liberte yesilkedi ben detaylı ultrasona girmeyecem yaşadığım şehirde yok maalesef. Ben de diğer gebeliğimde hiçbir şey almadım 20. Haftada ilk defa bir iki parça zıbın falan almıştım. Şimdi çok heves ediyorum 🥰
gbyalcin La_Liberte bize doktor 12. haftada büyük ihtimalle, 16. haftada kesin kız dedi. Aynı gün yavaş yavaş almaya başlamıştım ben ☺️
La_Liberte gbyalcin yaaa Allah bağışlasın darısı bana ve her bekleyene kucağımıza sağlıkla alalım inşallah🥰
gbyalcin Cakmak12 yok yahu bana da doğum yapana kadar oğlan karnı bu dediler, doktorum kız diyo dediğimde doktorumun yanıldığını bile iddia ettiler 😂 sonuç, şu an kızım kucağımda uyuyo ben forumda takılıyorum
Mrv135 La_Liberte 13+2 de %80 erkek diyince bir iki şey aldım. Sonra 16. Haftada gittiğimiz iki acil doktoru da erkek diyince şimdi daha fazla alışveriş yapmaya başladım. 18+0′ ız.
gamzebngaa_dmr ----38--46 özel hastaneye mi gittiniz kaçıncı haftada kız dedi siz kaçta erkek olduğunu öğrendiniz acaba ?
----38--46 gamzebngaa_dmr yok devlet hastanesi haftasını hatırlamıyorum ama sanırım tam 3 aylıktır kız dediler iki üç hafta sonra oglan dedıler
Meleq La_Liberte valla ben pek düşünmedim tam 16+0 da cinsiyeti öğrendik hastaneden çıkıp soluğu civilde aldık🙈üstelik muayene sırasında doktorum da boş beşik diye bişey var 28 haftaya kadar hazırlık yapma diye uyardı ama beni tutabilene aşk olsun kızımı öğrendim ya cicili bicili doldurdum sepeti..🥰
gamzebngaa_dmr La_Liberte siniz. Resim Adresi https://resimyukle.io/r/LGHd6DXC0w 16+3 oldu bugünle beraber tahmin alabilir miyim ?