ikicocuklubiranne La_Liberte oğluma ikili testte erkek ama şimdilik kimseye söylemeyin dedi. İkili test sonucu için gittik erkek kesin dedi. Şimdi hamileyim aynı doktor ikili testte kız dedi profesör öğrencileri vardı yanında zaten kız olursa şöyle erkek olursa böyle olur diye de onlara bayağı detay verdi. Bu seferde doğrudur diye düşünüyorum ☺️
La_Liberte ikicocuklubiranne bana da ikili tarama testinde önce tahmin edeyim mi falan dedi ben istemedim. Sonra çok emin görününce eşim tamam dedi. Erkek dedi direkt. İşte erkek olunca böyle oluyor şöyle oluyor falan. Ben de hocam kız hissediyorum dedim. AA evet bebek kendini düzeltti kıza benzettim şimdi de dedi 😅
La_Liberte ebru2871 etraftakiler de çok alemmiş doğrusu 😅 öyle cinsiyet tahmini mi olur 🙄 benim tek kafamın karıştığı nokta ne zaman kafamda netleşsem bir cinsiyet yanılması postu görüyorum ya da bununla ilgili bir olay duyuyorum 😅 ama karar aldım takmayacam artık 🙈🙈
La_Liberte Ballisinsen inşallah inşallah 🙏🏻 🥰 ben maalesef bir önceki gebeliğimde hiçbir şey almamıştım. Erken doğum yaptım bebeğim tutunamadı maalesef. her şey içimde kaldı. Şimdi içimde kalmasın istiyorum.
La_Liberte ikicocuklubiranne yok sonradan gittim kız dedi 🙈 ama işte maalesef neler okuyoruz duyuyoruz insanın kafası karışıyor. Artık elimden geldiğince etkilenmemeye çalışacam😊🥰
ikicocuklubiranne La_Liberte evet buradaki yazanlardan bende etkileniyorum bazen ☺️ Daha sonra da kız dediyse doğrudur ☺️
Cakmak12 La_Liberte 38. Haftaya gircem karnımı gören herkes oğlan geliyor diyor ama benim kızım olcak 3 doktorda kız dedi pek cicili bicili şeyler alamadm hep acaba haklılar mı diye hastane çantasına koyduğum takımlar bile ortak renkler yanılma olursa diye
La_Liberte Cakmak12 ya bu karın şeklinde cinsiyet yürütenleri anlamıyorum valla 🙈 doktor o haftaya kadar kız demişse kızdır. Bizim toplum doktordan iyi biliyor maşallah 😅
gbyalcin Cakmak12 yok yahu bana da doğum yapana kadar oğlan karnı bu dediler, doktorum kız diyo dediğimde doktorumun yanıldığını bile iddia ettiler 😂 sonuç, şu an kızım kucağımda uyuyo ben forumda takılıyorum
Nargiza97 La_Liberte ben cinsiyeti kesin belli olana kadar cinsiyet gerektirmeyen ürünlerden başladım 2 farklı doktora gittim sonra ikiside kız diyince kıyafetlere başladım
Mavistez La_Liberte kızlarım 14 haftada netleşti oğlumda 17 haftada netleşti 22 haftadan snra alışveriş yaptım
Minianne04 La_Liberte ayyy canım benim inşallah mübarek günde dua edelim de sağlıcakla alalım yavrumuzu hiç bişeyi olmasada olur herşey alınız zamanla bende öyle muayene kalp atışını görünce içim bi oh diyo odadan çıkınca tekrar ki muayeneye kadar neler geçiyo kafamdan
La_Liberte Minianne04 maalesef aynen öyle kucağımıza alana kadar yaşayacağız sanırım bu korkuyorum. Hiçbir şekilde atlatamıyorum Allah yardımcımız olsun. Bir de benim ilki 9+3’te kalbi durdu. Tam paranoyak oldum. Allah bir daha göstermesin. Aynen öyle sağlıkla gelsin de kucağımıza alalım öpüp sevelim inşallah 🥰
Cananyildiz La_Liberte 1 2 gün farketmiyor ki canm bende bazen 1 hafta önde çıkıyor bazen hesabımla aynı çıkıyor çok önemli değil bence. Ayni sayılırız bende yarın 17 oluyorum 🥰
La_Liberte Cananyildiz bence de değil hem öyle olsa doktor söylerdi bana. Bir de geç döllenme olmuştu onun da etkisi var. Bizim de kızımız olacak 🥰😻