Derininannesi_ Minigin_annesi0 valla şimdiden fok heyecanlıyım😍 rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin sana da inşallah 🧡
Derininannesi_ kuzeymomsss kasılmalarım var ama açılmam yokmus kuzum rahim yapısından normale zorlayamam dedi doktorum bende zaten sezeryan istedim bel fıtığım var kızım da cok kanalda baskı cok yapıyo beklemeyelim dedi
kuzeymomsss Derininannesi_ anladım canım, benimde kasılmalarım oluyor ama doktora gitmedim bakalım cuma günü hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah 🤲🏻
[silindi] Derininannesi_ maşallah kız hadi hayırlısı olsun sağ Salim kucağına alırsın inşallah bebeğini 🙏💖😘 sevindim yaaa
annenur Derininannesi_ aaa bayrama yakindi seninki öyle hatırlıyorum. Demekki daha erkenmis kavuşmanız. Çok sevindim ve de duygulandım 😇 sağ sağlım kucağınıza alın gelin inşallah ❤️
Derininannesi_ annenur evett cuma günüydü normalde ama kızım cok sabırsız teyzesi bekleyemiyor💛 Aminn inşallah 🌸
LARAY Benimde yarına sezeryana alıcam dedi ama hiç Bilgi vermediler aç gel şunu ye bunu yeme su iç felan ne yapmak gerekiyor canım sana söyleyen oldu mu
Derininannesi_ LARAY kan verdim bugün kuzum gece 12 den sonra bsey yeme içme aç gel dedi sabah erkenden alırız dedi spinal olcam zaten . Ameliyata girmeden anestesi uzmanıyla görüşürsün dedi bakalım
kuzeymomsss Derininannesi_ amin inşallah kuzum, sende sağ salim kavuş inşallah. Bizler içinde dua et inşallah bebeğim cumaya kadar durur🤲🏻
Elfsngr Derininannesi_ canım sağlıkla al kucağına inşallah bundan sonraki hayatın çok daha mutlu geçsin bebeğinle bizler içinde dua et 🥰🙏🏻
Derininannesi_ Elfsngr ayy canımsın cok teşekkür ederim kuzum sende tek nefeste sağlıkla doğur inşallah 🌸🧡🧡🧡