Derininannesi_ Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Sabah sezeryana alacak doktorum cumayı bekleyemeyiz dedi😍
Kizilkafaa Derininannesi_ Sağlıkla kucağına al canım, umarım çok kolay ağrısız bir süreç olur senin için.. 🙏🏻🧡
Ozlemyvz Derininannesi_ sağlıkla kucağınıza alın inşallah🌸ben de cuma sezaryen olacağım çok heyecanlı☺️
tazebiranne_hg04 Derininannesi_ bayram şekeri hazır sizin inşallah kolay bir doğum olur darısı zamanı geline bize inşallah 🙏🏻☺️
Derininannesi_ tazebiranne_hg04 ah evet çok şükür🥰 Aminn inşallah sizlerde tek nefeste kurtulursunuz 🧡
Minigin_annesi0 Ayy çok heyecanlı uyku tutmaz sizi bugün 💕 hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah. 😍 Bende yarın 39 oluyorum kontrol var bakalım ne dicek doktor çok heyecanlıyım
Derininannesi_ Minigin_annesi0 valla şimdiden fok heyecanlıyım😍 rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin sana da inşallah 🧡
kuzeymomsss Derininannesi_ sağlıkla kucağına al inşallah canım, seninde cuma günüydü benim de özel değilse neden günün değişti 😊
Derininannesi_ kuzeymomsss kasılmalarım var ama açılmam yokmus kuzum rahim yapısından normale zorlayamam dedi doktorum bende zaten sezeryan istedim bel fıtığım var kızım da cok kanalda baskı cok yapıyo beklemeyelim dedi