Sahinde Hamile anneler özelliklede kız anneleri sız bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı ayında öğrendiniz biz 4 aylıgiz birtürlü göstermiyor doktor kıza benzediğini söyledi?🤔
33NAZ Sahinde ay aynı ben 😂😂 ikili testte göstermedi 12 haftalıktı yüzüstü yatmıştı poposunu havaya dikmişti doktor bakamadı 😂 şuan 4 aylığım randevum var inş gösterir :)
Deva Sahinde 18 Sahinde 18+5 kız olduğunu öğrendim 13.Haftada ikili teste sırtüstü yattığı için göremedik 16. haftada göstermedi doktor muhtemelen kız dedi
Cismmpoyraz48 Sahinde 12. Haftada gosterdi ilk kendisini kıza benziyor dedi doktorum 16 da kesinlesti artk kızım olcak inşallah suana kadar da hep kız dediler 20. Haftadayz her kontrolde kız diyor 😊
Sahinde 33NAZ 😂aynn valla inat ediyolar bende pazartesi gircem ınsllh sizinkide bizimki de gösterir ya😊
Sahinde Cismmpoyraz48 ne güzel benimki 12 haftalikkende göstermedi şuan 16+4gunluk yine göstermiyor 🤨
Gevrann Sahinde 13+3 iken bi oğlum olacağını öğrendim 🤗 şu an 17+2 ‘deyiz. Bildiğime göre kızlar geç gösteriyor kendilerini 🙈
Sahinde Gevrann evet bende sürekli öyle duyuyorum bi türlü göstermiyo sizcede erkek olsaydı bu saate kadar görmüş olmazmuydik🤔