Acemianne9 Maviipamukanne aynı haftadayız benimde aynı şekilde özellikle kasık ağrısı beni mahvediyor
Keho2626 Deletedmom727271 38 den selamlar oğluşumla🥰 3 gündür sancı çekiyorum bir hafta önce nişanım geldi ve dün 1 buçuk 2 cm açılmam olduğunu öğrendim bol sancılı egzersizli geçiyor 🤷♀️🤦♀️😅😅
Duy_gu Keho2626 sancı yok henüz nişanım gelmedi sanırım ya hiç faekettmeddim wc de gelip su ile gitmiş de olabilir bilemiyorum
Keho2626 Duy_gu anladım canım bende 38 im 36+5 de nişanım geldi 2 gün dün akşam da acile gittim sancım oluyordu 2 gündür 1 buçuk 2 cm kadar açıklığın var dedi
Sibel83 35+3 olduk kızımla🙏 20 mayıs doğum nasipse🥰🙏 Nefes darlığı sıfır uyku ödem çok Gaz kabızlık Bakalım son 23 gün
betulisgrn Deletedmom727271 8+4 Bulantılı ve bazı şeylerden tiksinmeli gidiyor 🤦🏻♀️ Bazen hafif Bulantılı bir gün oluyor bazense bol bulantı ve kusma biter mi 1 ay 🥺 Ama çok güzel bir şey bulantım olmadığında bebeğimi sanki hissetmiyorum ama bulantım olduğunda iyi olduğunu biliyorum çok güzel bir duygu 💕👶🏻
aslhankrhan94 Deletedmom727271 Sen var ya benim psikolojimi bozdun şuan 😳🤣🤣 Kız ben sadece yataktan zor kalkıyodum 🤣🤣 Bana güzel şeyler söyle çabuk hahahahahha 🤣
Deletedmom727271 aslhankrhan94 güzel şeyler sjsjsj 😂😂😂😂 sağlıkla alalım gerisine sabrederiz canım onlar iyi olsun yeterki 😊🌼
Deletedmom727271 Gulsum_ O haftadan sonra erken doğum sayılmaz canım 37e kadar durduğun zaman 😊 sağlıklı doğumlar dilerim 🤲🏼🌼
Gulsum_ Deletedmom727271 çok teşekkür ederim inşAllah biraz bebeğin kilosu az ondan da korkmuyor değilim