Eslemim34 Deletedmom727271 Geç olur da artık bi tarih olsun istiyorum belki bişi der diye bu defa böyle gidim dedim bi ay sonra gel demişti biraz geç olucak🤷♀️
Deletedmom727271 Eslemim34 Bence çok geç olacak. Bebeğin iyi mi değil mi bir gitmen lazım ama yine de sen bilirsin 🌼
kadersen42 Merhaba. 27. haftadayız sizede hayırlı doğumlar inşallah. Kan uyuşmazlığı var eşimle. O nedenle bi kaç güne yatış yapılacak iğne olacam.
Deletedmom727271 Gulsum_ O haftadan sonra erken doğum sayılmaz canım 37e kadar durduğun zaman 😊 sağlıklı doğumlar dilerim 🤲🏼🌼
Alparslanveannesii Deletedmom727271 24 haftadan selamlar vakit geçmiyor sanki birde erken doğumdan çok korkuyorum
Deletedmom727271 Alparslanveannesii Korkma canım. Psikolojik olarak kendini koşullama böyle şeylere. sağlıklı doğumlar dilerim 😊
Maviipamukanne Haftaya merhaba dedik 🥰kasık kalça ve bölgesel ağrılar hepsi mevcut ,az kaldı inşallah
Acemianne9 Maviipamukanne aynı haftadayız benimde aynı şekilde özellikle kasık ağrısı beni mahvediyor
Melisyldzzz Haftadan selamlar şişliklerim şimdi başladı ayaklarım ve ellerim yanıyor halsizlik baya arttı😒
Hatice_gzr2505 Deletedmom727271 şuan 26+4 deyiz 40 dakika sonra 26+5 olacağız çok zorluyor toplanmamı dersin baskı mı dersin bel bacak agrısı sıcak basması el ayak davul gibi herşey var 🤣 bu kadar zorlanacağımı tahmin etmemiştim iki hafta da iri bebeğim