Yagmur009 Ayşe hoca sezeryan sonrası direk sezeryana mı alır acaba yoksa ssvd destekliyor mu bilen var mı
GuldenYavuz Yagmur009 Isparta da ssvd ui yaptıran tek doktor olarak üniversite de Prof İlker Günyeli hoca yaptırıyor
Brc15 Naazli valla sürekli arttırıyolar galiba 2 ay 9nce 4200 dediler banada bende ayşe hanımda yapıcam doğumu nasip olursa
Brc15 Naazli valla fırsatçı bu özel hastanelerde 2ayda 500 tl ne demek iste ilgi alaka iyi diye mecbur gidiyoruz iste
Serifeeed Sanırım devlette doğum yapıcam bakalım elif hanımı önerdiler oradayada bi gidicem ayşe hanıma gidiyordum ama birde elif hanımı denemek istiyorum
Serifeeed Merhaba bende bugün gittim hülya hanıma ondanda memnun kaldım doğum ücretini sordum 4750 %10 indirim yapılıyor doktor fark etmiyor dediler
ilknurmustafa Ümmühan hoca son 13 gün kaldı cep numarasını bile verdi 3 4 kere aradım gece gündüz demedi açtı konuştu ben çok memnunum
Yagmur009 ilknurmustafa ya ne kadar iyi peki ssvd konusunda prosedür ne acaba süreç nasıl son 13 gün demişsiniz kaç haftaya kadar bekliyolar