Eliff7111 Allah yardımcınız olsun. 10 gün önce spinal sezaryen ile doğum yaptım, ben de çok korkuyordum ama hiç öyle olmadı. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin, iğnesi zaten çok ince hissetmiyorsunuz bile. Doktorlar zaten iyice uyuştuğundan emin olduktan sonra işleme başlıyor. Benimle muhabbet edin kafam dağılsın demiştim sağolsunlar baya sohbet ettik 😊 Beni neyin beklediğini bilirsem paniklemem diye düşünüyordum. YouTube’dan Kağan Kocatepe’nin ‘sezaryen doğumda sizi neler bekliyor’ diye bir videosu var, onu izledim. Doktor adım adım anlatıyor süreci. Dilerseniz ona bir bakın. Kanamam olunca apar topar hastaneye gitmiştim ben. Açtım susuzdum ama yine de lavman yaptılar mesela ameliyat öncesi ama sonda takmadılar. Vajinismuslü biri olarak bu tür işlemler çok korkuturdu ama kendimi kontrol etmeye, sakin kalmaya çalıştım. Aslında büyüttüğüm gibi değilmiş. Siz de bebeğinizi göreceğiniz ana odaklanın, gerisi çok çabuk geliyor. Onun dışında gaz için kayısı hoşafı çok öneriliyordu, sade filtre kahve ve bol su içtim ben, baş ağrısı olmadı hiç. Bel ağrım da olmadı. Doğum sonrası korse taktırdılar hemen. Yanınızda bulundurun isterseniz.