guly1 Tgcycl nst ye baştalıyolar mı kız bu haftalarda hep unuttum. 2 . Hamileliğim güya🙈 ay bakalım yarın ne dicek bana da. Yap yap hazır dursun valla önümüzde duracağına arkamızda dursun derler ya😬
Zozan-harman guly1 31+1 den selamlar! Kasılmalar, bel ağrıları, mide yanmaları ve kasık ağrıları mahvetti beni 🥵🥵🥵🥵
guly1 cnn34 evet erken yaptım bi tık ama boş vaktim varken rahat edemedim dürttü beni bişey😬 ne olacağımız belli değil
Merveee-16 30+5çok az kaldı geriye sayım başladı artık 30 Haziran doğum .H Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib eylesin
visneliayran guly1 merhabalar, aynı haftadayız🌼 sizin de kasıklarınızda baskı ağrısı oluyor mu😕 bebek de hep oralara vuruyor bıçak saplanır gibi oluyor yeni huyumuz bu aralar bu 🥲
guly1 visneliayran evet olmaz mı canım. Özellikle Gece sağ sola dönerken uykumun içinde mahvediyor o ağrılar beni. 😬
Minmin guly1 31+2 olduk ben de eşyalarını hazırladım hepsi tamam şu iki gündür vajina kemik ağrısı var tekmeler can acıtıyor dönemiyorum yatamıyorum uyuyamıyorum :( Vajina ağrısı mahvediyor iki gündür beni sizde de var mı
Denizyldzm Minmin sizinle aynı günümüz bndede ağrısı oluyor arada ama bu hafta sanki biraz sakinleşti bebeğim önceden daha çok hareketli idi sizde durum ne acaba
Nur123aa guly1 bizde 32 hafta da herşeyi bitirdik hastane cantamiz da hazır kendim için bı kaç eksiğim var onu da koyup çanta mı kapaticam şükür bitti yoksa üşengeç biriyim sonradan yapamazdim ☺️
Beratinannesi46 guly1 ayy benimde öyle vajina ağrısı bide bel bacak ağrısı mahvetti beni sağdan sola dönemiyorum cnm yeni 30 oldum daha artarsa naparım🙈
guly1 Beratinannesi46 bugün doktora bahsettim bu sıkıntımı magnezyum yazdı istersen sende bi söyle doktoruna canım
anne123_ ilkkalpatisi evet canım 29 haftayken gittim bebek iyi gelişim normal dedi hareketleri hakkında bjrsey söylemedi bir problem gözükmüyor dedi sadece
anne123_ ilkkalpatisi böbrek içinde bazı doktorlar stent takalım dedi bazıları gerek yok suan dedi ve galiba ben bu ağrıya alıştım 3 gün sürüyor ilk başta ki gibi dayanılmaz bir sanciyla gelmiyor uzanıyorum 3 gün boyunca bol su sık idrar bir şekilde geri geciyo