Pnr_jr Hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz? Acıbadem’ler bana çok uzak, Medikal Park’a biraz kızgınım orada çalışan iletişimi sağlaması gerekirken işini düzgün yapmayanlar yüzünden, şimdi Adatıp duydum ona bir gideceğim
Hasret33 5+2 yim mide bulantısı var çok şiddetli acıkıp birşeyler yiyorum yedikçe midem bulanıyor 😞 4+4 de keseyi gördüm 🙏🏻
baby3_ Son adet tarihime göre 4+3 üm ama birlikte olduğum tarihe göre çünkü planlıydı 3 haftalığım. Kese falan görünme sizce normal mi
Nesliern Melikezturk aynı durum bendede var benim son adetim 14 temmuz ben adetim 13 gün gecikince silik çizgiyle gittim doktora kan değeri 29.5 çıktı sonra 82.4 en son 447.8 çıktı 4 haftalık fln dedi doktor bana bunu
Sezenay Canbolathand3 ben de 7+1 im canım araştırdım senin gibi korkumdan 😊 ama 20. Haftaya kadar yatış pozisyonu fark etmiyomus
busralivaa Canbolathand3 şu an düşsen bile hasar görmeyecek şekilde korunuyo. leğen kemiğinin içinde ve amniyotik sıvı hava yastığı görevi görüyo. hem bebişler sandığımızdan güçlüler. aklına kötüyü getirme stresli bi hamilelik eşittir ilerde çok ağlayan bebek